× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

مدیرعامل آبفا جنوب شرقی استان تهران بااشاره به گرمای هوا، از مردم در راستای مدیریت مصرف و صرفه جویی دعوت کرد.


به گزارش ثمره نیوز، حسین آسفی در خصوص این اعلامیه هواشناسی استان تهران اظهار داشت: بر اساس برآورد و مطالعات این سازمان شهرستان ورامین در هفته اخیر با ثبت گرمای ۴۶ درجه سانتی گراد گرمترین نقطه استان تهران شناخته شد .

وی تاکید کرد: با توجه به این شرایط جوی و گرمای شدید مشارکت مردم در مدیریت مصرف و صرفه جویی گام مهمی در تامین و توزیع پایدار و بویژه در گذر از بحران ایام پیک مصرف پیش رو است.

مدیرعامل شرکت آبفای جنوب شرقی استان تهران با بیان این مطلب که همکاران و خادمان مردم در صنعت آبفا با تلاش شبانه روزی نسبت به تامین و توزیع آب جهاد آبرسانی می نمایند خاطرنشان کرد: همزمان با افزایش گرمای هوا شاهد مصرف آب نیز به تبع این شرایط جوی افزایش می یابد ولی مردم شریف و شهیدپرور جنوب شرق استان تهران در این شرایط گرمای هوا و ثبت رکورد گرمترین نقطه، با مدیریت مصرف و صرفه جویی آب، یاریگر آبفا در رسالت خطیر آبرسانی هستند.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه