true
true
true
فرمانده نیروی انتظامی پیشوا از دستگیری خرده فروشان مواد مخدر و کشف۱۲۰۰قرص روان گردان توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر خبرداد.
true
به گزارش ثمره نیوز، سرهنگ عربی در تشریح این خبر اظهارداشت:در راستای برخورد با خرده فروشان مواد مخدرو توزیع کنندگان قرص های روانگردان موضوع در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت.
سرهنگ عربی افزود:ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر در طرح بازدید از عطاری ها موفق به شناسایی ۱۲۰۰قرص روانگردان و مخدر شدند همینطور در اجراح طرح مبارزه با خرده فروشان مواد مخدر نیز تعداد ۲نفر خرده فروش مواد مخدر و ۱کیلو گرم انواع مواد مخدر کشف کردند.
فرمانده نیروی انتظامی پیشوا با اشاره بر اینکه پس از تشکیل پرونده متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند،تاکید کرد:برخورد با خرده فروشان مواد مخدر از اولویت های این فرماندهی می باشد.
true
true
true
true

