× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

رئیس اداره بهزیستی پاکدشت گفت: می توانیم با همکاری یکدیگر، جامعه‌ای بسازیم که در آن هیچ‌کس در برابر مشکلات تنها نباشد و با تکیه بر فرهنگ اسلامی و نهضت حسینی، ایران را به سوی جامعه‌ای سالم، مهربان و پویا هدایت کنیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری ثمره نیوز، بمناسبت هفته بهزیستی نادره افشارها، رئیس اداره بهزیستی شهرستان پاکدشت، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته با موضوع «خدمت بی‌منت به خلق خدا» به اهمیت این رسالت انسانی و دینی پرداخت.

وی همچنین ضمن تقدیر از حضور پرشور نمازگزاران، تأکید کرد: سازمان بهزیستی بر پایه ارزش‌های اسلامی و انسانی شکل گرفته و مأموریتش حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و نیازمند جامعه است.

وی یادآور شد:  امروز بیش از هر زمان، جامعه نیازمند همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی است تا عدالت، نوع‌دوستی و مشارکت، پایه‌های توسعه و تعالی کشور شوند.

رئیس بهزیستی با اشاره به شعار هفته بهزیستی امسال، «مشارکت امروز، توانمندسازی فردا»،  تصریح کرد: این شعار به خوبی نشان می‌دهد که لازمه رسیدن به جامعه‌ای توانمند و مستقل، این است که همه اقشار جامعه از هم اکنون با مشارکت فعال و مسئولانه در کنار سازمان بهزیستی قرار بگیرند.

افشارها با تاکید بر اهمیت همبستگی جامعه در ایجاد فضای به دور از آسیب های اجتماعی، عنوان کرد: مشارکت امروز، زمینه‌ساز ایجاد فرصت‌ها و امکاناتی است که می‌تواند فردا زندگی بهتر و امیدبخش‌تری را برای نیازمندان رقم بزند. این مسیر همدلی و همکاری، قدرت و استقلال افراد آسیب‌دیده را افزایش داده و جامعه‌ای با روحیه‌ی توانمندسازی و حمایت متقابل ایجاد می‌کند.

وی در ادامه سخنرانی پیش از خطبه های این هفته نمازجمعه، به مأموریت گسترده سازمان بهزیستی اشاره و بیان کرد: فراتر از کمک‌رسانی، به دنبال توانمندسازی گروه‌های مختلف از جمله افراد دارای معلولیت، سالمندان، کودکان بی‌سرپرست، زنان سرپرست خانوار و خانواده‌های درگیر آسیب‌های اجتماعی است.

رئیس اداره بهزیستی پاکدشت همچنین به چالش‌های پیش روی سازمان از جمله کمبود منابع مالی، افزایش تقاضا برای خدمات، شرایط اقتصادی دشوار خانواده‌ها و محدودیت نیروی متخصص پرداخته و افزود: با وجود این موانع، ما با ایمان به همراهی مردم، مشارکت خیرین و حمایت مسئولان، مسیر خدمت‌رسانی را ادامه می‌دهیم.

وی در پایان ضمن دعوت از همه اقشار جامعه برای همکاری در راستای کم شدن مشکلات، یاداورشد: می توانیم با همکاری یکدیگر، جامعه‌ای بسازیم که در آن هیچ‌کس در برابر مشکلات تنها نباشد و با تکیه بر فرهنگ اسلامی و نهضت حسینی، ایران را به سوی جامعه‌ای سالم، مهربان و پویا هدایت کنیم.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه