× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

به مناسبت هفته محیط زیست و به یاد شهدای جنگ رمضان، آیین کاشت و غرس نهال در مقابل درب منزل شهیدان گرانقدر جنگ رمضان منطقه۱۲ با حضور خانواده‌های معظم شهدا و پدران گرانقدر آنان برگزار و از این عزیزان تقدیر گردید.

به گزارش ثمره نیوز، این برنامه ویژه با هماهنگی و به همت اداره محیط زیست و توسعه پایدار منطقه۱۲ و همکاری اداره فضای سبز منطقه۱۲ به اجرا درآمده است. مرتضی مرادی، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه۱۲ در این باره با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر دوران جنگ تحمیلی سوم به ویژه عروج خونین و شهادت رهبر و امام شهید و قائد امت اسلامی، اینگونه اقدامات را تلفیق ارزشمند فرهنگ ایثار و حفاظت از محیط زیست دانست و گفت: خانواده‌های معظم شهدا سرمایه‌های اجتماعی و معنوی این مرز و بوم هستند و تکریم آنها و زنده نگه داشتن یاد شهدا، وظیفه همگانی است.
وی، افزود: هفته محیط زیست، فرصتی مغتنم برای ترویج فرهنگ حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی است. اما امسال، اداره محیط زیست و توسعه پایدار منطقه۱۲ با همکاری اداره فضای سبز، این هفته را با یاد و نام شهدای گرانقدر «جنگ رمضان» عجین کرده و اقدامی نمادین و تأثیرگذار را به اجرا گذاشته است.
مرادی، تصریح کرد: کاشت درخت به یاد شهدای جنگ رمضان و در مقابل درب منزل آن عزیزان، یک اقدام نمادین و در عین حال عمیقاً معنوی است. این کار نشان می‌دهد که راه شهدا همچنان ادامه دارد و ما مدیون خون پاک آن‌ها هستیم. اینگونه اقدامات پیوندی ناگسستنی میان ارزش‌های دفاع مقدس و مسئولیت‌های زیست‌محیطی ایجاد می‌کند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه۱۲ در پایان گفت: شهدا رفتند تا ما در آرامش زندگی کنیم. وظیفه ماست که یاد و خاطره آنها را زنده نگه داریم و راه پرافتخارشان را ادامه دهیم. در ابتدای سال جدید یکی از توصیه‌های مهم رهبر عزیزمان حضرت امام مجتبی خامنه‌ای(حفظه الله)، کاشت درخت به یاد شهدا بوده که مانیز به عنوان خادم ملت از آن تبعیت می کنیم، اقدامی ساده اما در عین حال عمیق و ماندگار. امیدوارم که همه ما بتوانیم با چنین کارهای کوچک و نمادینی، دین خود را به شهدا و ایثارگران ادا کنیم. از اداره محیط زیست و توسعه پایدار، اداره فضای سبز و همه عواملی که در این برنامه زحمت کشیدند، صمیمانه تشکر می‌کنم.
گفتنی است؛ در این ویژه برنامه، عوامل اجرایی شهرداری منطقه۱۲ از جمله عوامل کارگری فضای سبز منطقه۱۲ به همراه سعید شیرازی، رئیس اداره محیط زیست و توسعه پایدار منطقه۱۲ و جمعی از عوامل اجرایی به درب منازل دو تن از شهدای والامقام این جنگ یعنی شهید «احسان جنگروی» و شهید «سعید خالقی» رفتند و با کاشت یک اصله درخت در مقابل درب منزل این شهدا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آن عزیزان، از خانواده‌های معظمشان تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه