true
true
true
سرپرست فرمانداری پاکدشت گفت: با استفاده از ظرفیتهای شهرستانی،استانی و خیرین و مشارکت اولیا،شاهد ارتقا سرانه فضای آموزشی خواهیم بود.
true
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری ثمره نیوز، مهدی حیدری رئیس شورای آموزش و پرورش پاکدشت با اشاره به اهمیت درک جایگاه شورا و رسیدن به کیفیت مطلوب آموزش و پرورش اظهارداشت: همگی از جایگاه مهم آموزش و پرورش و مقام معلم مطلع هستیم. لذا همگی باید تلاش کنیم تا با ایجاد هماهنگی بیشتر، کیفیت آموزشی را بیش از پیش بالا برده تا شاهد شکوفایی و درخشش دانش آموزان پاکدشتی در عرصه های کشوری و بین المللی باشیم.
رئیس شورای آموزش و پرورش یکی از موضوعات مهم در شکل گیری وفاق در آموزش و پرورش را ارتباط عمیق اولیا و مربیان دانست و خاطرنشان کرد:باید برای سال تحصیلی جدید از ابتدای سال آینده برنامه ریزی کنیم و با برگزاری نشستهای مشورتی و مشارکت اولیا،دستگاههای متولی و خیرین،شاهد رفع دغدغه دانش آموزان باشیم.
سرپرست فرمانداری پاکدشت با تاکید بر پیگیری مصوبات تا رسیدن به مرحله اجرا براساس زمان بندی تعیین شده در مصوبه شورای آموزش و پرورش، بیان کرد: مصوبات شورای آموزش و پرورش باید با توان اجرایی و خارج از منع قانونی باشد. اگر در شورا مصوبه ای باشد که توان اجرایی به هر دلیلی را نداشته باشد، شان این جایگاه زیرسئوال می رود. دبیرخانه شورا مصوبات را براساس زمان بندی پیگیری و هرجایی که انجام نشد به ما اعلام کند تا سریعا رسیدگی شود.
حیدری با اشاره به اهمیت دیدن نقاط ضعف و پیگیری بر جبران آن تا رفع کامل عنوان کرد: ابتدا خود را نقد کنیم، ایرادات را بپذیریم و به دنبال احصا و رفع آن باشیم.
true
true
true
true

