× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صبح امروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلای امام خمینی(ره) افتتاح شد. به گزارش ثمره نیوز به نقل از ایکنا،سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صبح امروز سه‌شنبه ۳ اردیبهشت با حضور سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسئولان فرهنگی در […]

سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صبح امروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مصلای امام خمینی(ره) افتتاح شد.

به گزارش ثمره نیوز به نقل از ایکنا،سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صبح امروز سه‌شنبه ۳ اردیبهشت با حضور سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسئولان فرهنگی در مجموعه چهل‌سرا واقع در ضلع جنوبی مصلای امام خمینی (ره) افتتاح شد.

گو ویمین، نماینده کشور چین، در این مراسم گفت: در سال ۲۰۱۶ میلادی رئیس جمهور چین در دیدار با دکتر روحانی بر تبادلات فرهنگی و چاپ و نشر تأکید کردند و در سال ۲۰۱۷ تفاهم نامه حضور در نمایشگاه کتاب یکدیگر را امضا کردند. در آن سال ایران به عنوان مهمان ویژه شرکت کرد و امسال چین در این نمایشگاه شرکت کرده و با پیام دوستی مردم چین برای مردم ایران آمده‌ است.

وی با بیان اینکه چین و ایران از کشور‌های با تمدن کهن هستند، تصریح کرد: میان دو ملت دوستی ریشه دار میان آن‌ها برقرار است. بیش از دو هزار سال پیش جاده ابریشم از چین آغاز شد و باعث انتقال تمدن میان یکدیگر شده است.

نماینده کشور چین با بیان اینکه با گذشت ۴۸ سال از روابط دیپلماتیک دو کشور اکنون روابط انسانی میان این دو وجود دارد، اظهار کرد: بسیاری از کتاب‌های شاعران ایران نظیر حافظ فردوسی و آثار بسیاری از نویسندگان ترجمه شده است.

وی با بیان اینکه با بیش از ۴ هزار عنوان و ۱۵ هزار جلد حضور یافتیم، بیان کرد: هیئت ناشران و نویسندگان چینی برنامه‌ای بسیاری را در نظر گرفته و بیش از ۲۰ نویسنده چینی به ایران آمده‌اند. معتقدم برگزاری موفقیت آمیز برنامه‌های چین نقش مهمی در تبادلات فرهنگی میان دو کشور ایفا خواهد کرد. صنعت نشر مسئولیت انتقال فرهنگ میان دو کشور را برعهده دارد.

 

نماینده کشور چین با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم از تجربیات همدیگر استفاده کنیم، گفت: با وجود فاصله زیاد میان ایران و چین دوستی میان آن‌ها نزدیک بوده است. برگزاری نمایشگاه کتاب امسال و انتخاب جین به عنوان مهمان ویژه فاصله را نزدیکتر می‌کند و فصل جدیدی از دوستی و روابط میان این دو کشور را آغاز خواهد کرد.
برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد