true
true
true
به مناسبت بازگشایی مدارس، طرح گسترده استقبال از ماه مهر با تلاش شبانه روزی همکاران حوزه خدمات شهری شهرداری فرون آباد در حال انجام است.
true
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری ثمره نیوز مهندس محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد افزود: با تاکیدات مجموعه شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری در راستای خدمت رسانی هر چه بهتر و بیشتر و تنظیف مدارس سطح شهر جهت آغاز سال تحصیلی جدید، اجرای طرح گسترده بوی ماه مهر از سوی حوزه خدمات شهری شهرداری با هدف پاکسازی و بهسازی مدارس آغاز شده است.
وی بیان داشت: این طرح با هدف زیباسازی محیط های داخلی و پیرامون مدارس، تقویت مشارکت این مجموعه با مراکز آموزشی، ارتقاء سطح خدمات و ایمنی و بهسازی معابر آغاز شده است و توسط تلاشگران حوزه خدمات شهری شهرداری در حال اجراست.
شهردار فرون آباد خاطرنشان کرد: رنگ آمیزی و اجرای طرح های ترافیکی، پاکسازی و شستشوی محوطه، معابر و مسیرهای منتهی به آن از اهم اقدامات انجام شده در این طرح می باشد و بی شک اجرای طرح بوی ماه مهر گامی کوچک در ایجاد نشاط، شادابی و سلامت دانش آموزان خواهد بود.
true
true
true
true

