× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

رئیس اداره صمت پاکدشت با اشاره به اهمیت‌همراهی مردم در رفع کم فروشی و گرانفروشی در اصناف، از شناسایی ۳واحد متخلف در صنف نانوایان خبرداد.

محمد حسن شکری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری ثمره نیوز از برگزاری گشت مشترک بازرسی از نانوایان سطح شهرستان در راستای پیگیری کیفیت نان خبرداد و اظهارداشت: گشت مشترک بازرسی نانوایان سطح شهرستان صبح امروز سه شنبه ۶خردادماه با هدف نظارت بر موجودی آرد، کیفیت و قیمت نان، وزن چانه برگزار شد.

وی عنوان کرد: پیگیری ساعات پخت برای امکانات دهی به مردم در زمان های مشخص، وضعیت بهداشت و بررسی تراکنش ها نیز از دیگر مواردی بود که در این گشت مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس اداره صمت پاکدشت خاطرنشان کرد: در این گشت مشترک ۳واحد متخلف به دلیل کم فروشی و عدم رعایت دستورالعمل محرز و ضمن تنظیم برگه گزارش به تعزیرات حکومتی معرفی شد.

شکری در پایان از مردم خواست تا ضمن همراهی برای تقویت فضای امن بهداشتی و به دور از کم فروشی و گران فروشی مشاهدات ناشی از تخلف واحد های صنفی را به لینک ثبت شکایات مردمی سامانه یکپارچه مدیریت بازرسیsamt.124.ir گزارش داده تا در کمتر از ۲۴ساعت به آن رسیدگی شود.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه