× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

رئیس کل دادگستری استان تهران، در حاشیه راهپیمایی باشکوه پیروزی انقلاب اسلامی، حضور گسترده و پرشور ملت ایران را تجلی اراده ملی در مقابل زیاده‌خواهی‌های دشمنان دانست و تأکید کرد که این اتحاد، تمام محاسبات دشمن را بر هم می‌زند.

به گزارش ثمره نیوز، علی القاصی در حاشیه راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ضمن تبریک فرارسیدن روز جشن ملی، در خصوص پیام این راهپیمایی به دشمنان خارجی اظهار کرد: دشمنان تصور می‌کنند که بین مردم در دفاع از میهن اسلامی، وطنی که متعلق به آنهاست و نظامشان گسست ایجاد شده است. در حالی که وقتی این همبستگی، این اتحاد و این تجمع سراسری و یکپارچه را می‌بینند، بی‌شک تمام محاسباتشان عوض خواهد شد و مأیوس خواهند شد. تجلی اراده مردم، در تمام محاسبات و برنامه‌ریزی‌های آنها عامل یأس و ناامیدی است.

سنگین‌تر شدن مسئولیت مسئولین در پی خلق حماسه مردمی ۲۲ بهمن

رئیس کل دادگستری تهران در بخش دوم سخنان خود، در تشریح پیام این حضور برای داخل کشور و مسئولین، تأکید کرد: حضور مردم در داخل، مسئولیت مسئولین را سنگین‌تر خواهد کرد. همه ما در هر جایگاه و هر میزی که خدمت می‌کنیم، باید بدانیم که خدمتگزار مردم هستیم و بدهکار مردم. ما شأنی جز خدمتگزاری برای مردم برای خود نباید داشته باشیم.

القاصی افزود: مسئولین باید در پاسخ به این حماسه زیبای مردمی از حداکثر ظرفیت و توان خود برای خدمت به مردم استفاده کنند.

وی براز امیدواری کرد که همه مسئولین از این اتحاد و روحیه استکبارستیزی ملت درس بیاموزند و برای حل مشکلات مردم تلاش کنند تا با پشتوانه همین اراده ملی، از پیچ تاریخی اقتصادی موجود عبور کنند.

القاصی گفت: این حضور پرشکوه و یکپارچه و متحد مردم و ملت در سراسر کشور حاکی از این است که مردم کاملاً آگاه به توطئه‌های دشمنان هستند.

رئیس کل دادگستری تهران تاکید کرد: مردم همه با هم یک صدا آمدند که اعلام کنند ما این حکومت و این نظام خودمان ایجاد کردیم، خودمان هم از آن پاسداری خواهیم کرد. این نظام و حکومت متعلق به خودمان است به هیچکس هم اجازه نمی‌دهیم که بخواد در اداره امور کشور و در اداره سیاسی دخالت کند.حضور مردم یک پیام دیگرش این است که حفظ استقلال و یکپارچگی ملت ایران را به مستکبرین، زورگویان و طمع ورزانی که امروز به دنبال این هستند که در بدنه اجتماعی و در بین مردم گسست و اختلاف ایجاد کند، نشان دهند.

وی تاکید کرد: این حضور یکپارچه مردم پیامش این است که تمام محاسبات دشمن را به هم می‌زند. اگر به خیال خام خودشان فکر می‌کنند می‌توانند هر حال اقدامی انجام بدهند و تصورشان این است که مردم با نظام با حاکمیت فاصله گرفتند؛ وقتی که این حضور پرشکوه و یکپارچه مردم را ببینند محاسبات‌شان کاملاً غلط از آب در می‌آید؛ می‌بینند که نه، مردم کماکان با نظام و پشت سر نظام هستند و علاقمند به نظام و حفظ آن هستند در نتیجه مأیوس خواهند شد.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه