× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

در تفاهم‌نامه آبفای جنوب غربی استان تهران و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ۱۲هزار میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان خرید انشعاب شبکه فاضلاب شهری در محدوده آبفای جنوب غربی استان تهران واگذار می‌شود.     به گزارش ثمره نیوز به نقل از پایگاه خبری شرکت آب و فاضلاب استان تهران،بر اساس این تفاهم‌نامه متقاضیانی که از […]

در تفاهم‌نامه آبفای جنوب غربی استان تهران و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ۱۲هزار میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان خرید انشعاب شبکه فاضلاب شهری در محدوده آبفای جنوب غربی استان تهران واگذار می‌شود.

 

 

به گزارش ثمره نیوز به نقل از پایگاه خبری شرکت آب و فاضلاب استان تهران،بر اساس این تفاهم‌نامه متقاضیانی که از سوی شرکت آبفای جنوب غربی استان تهران به بانک مهر ایران معرفی می‌شوند برای تامین هزینه‌های مربوط به خرید انشعاب فاضلاب می‌توانند تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال و با کارمزد چهاردرصد از تسهیلات قرض‌الحسنه بانک مهر ایران استفاده کنند.

مدیرعامل آبفای استان تهران در نشست امضای این تفاهم‌نامه گفت: نرخ اجرای شبکه و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب در استان تهران نسبت به کل کشور پایین‌تر است؛ این نرخ در شهر تهران نزدیک به ۷۵ درصد و در استان تهران متاسفانه ۱۲ درصد است.

محمدرضا بختیاری با بیان این‌که به دستور وزارت نیرو نرخ اجرای شبکه و تصفیه‌خانه فاضلاب در استان تهران باید افزایش یابد، گفت: تحقق این امر با اعتبارات اندک کنونی امکان‌پذیر نبود، بنابراین در استان تهران و به‌ویژه در جنوب غرب استان چون وضعیت مالی مناسبی حاکم نیست به دنبال مدل مالی بودیم که بتوانیم شبکه و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب را گسترش دهیم که با مذاکرات طولانی که با بانک مهر ایران داشتیم این تفاهم‌نامه به نتیجه رسید.

بختیاری با اشاره به این‌که این تفاهم‌نامه نمونه‌ای از اقتصاد مقاومتی است که مقام معظم رهبری به آن اشاره فرموده بودند، گفت: نگاه خدمت‌رسانی به مردم و ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه سرلوحه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران است و با این تفاهم‌نامه علاوه بر این‌که محدوده آبفای جنوب غربی استان تهران به لحاظ زیست‌محیطی بهبود پیدا می‌کند، شاهد افزایش سطح زندگی مردم که از اولویت‌های نظام است، خواهیم بود.


مدیرعامل آبفای استان تهران ادامه داد: میزان مصرف آب شهری و روستایی استان تهران حدود یک‌و‌نیم میلیارد متر مکعب است که اگر چرخه تولید پساب آن راه بیفتد یک میلیارد تا یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب پساب تولید می‌شود.

بختیاری با بیان این‌که حدود ۷۰ درصد از آب خام چاه‌ها و سدها که مصرف می‌شود، به پساب بدل می‌شود، گفت: باید نگاه ویژه‌ای به پساب داشته باشیم به‌ویژه از آنجا که کشور ما دارای اقلیم خشک و نیمه‌خشک است می‌توان پساب را جایگزین چاه‌های کشاورزی و در حوزه صنعت نیز از آن استفاده کرد.

بختیاری افزود: مبلغی که از سوی بانک اعطا می‌شود حدود ۵۰درصد از هزینه‌های اجرای شبکه فاضلاب را پوشش می‌دهد و به طورکلی ۵۰ درصد از هزینه‌های اجرای شبکه و تصفیه‌خانه فاضلاب را خود آب و فاضلاب استان تهران تقبل می‌کند و ۳۰ هزار میلیارد تومان نیاز داریم برای اجرای پروژه‌های شبکه و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب استان تهران اجرا شود.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در نشست امضای این تفاهم‌نامه گفت: در چارچوب توسعه پایدار محیط زیست به ۴۰۰ هزار متقاضی خرید انشعاب شبکه فاضلاب شهری در محدوده آبفای جنوب غربی استان تهران تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال وام سبز قرض‌الحسنه با کارمزد چهار درصد اعطا می‌شود.

مرتضی اکبری با تأکید بر ضرورت اعطای وام‌های سبز قرض‌الحسنه برای رسیدن مطلوب به توسعه پایدار گفت: فرهنگ‌سازی درخصوص مشارکت فعالانه مشترکان در پرداخت هزینه‌های خرید انشعاب فاضلاب و نیز حفظ محیط زیست و بهینه‌سازی مصرف آب از مهم‌ترین دلایل مشارکت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در توسعه شبکه فاضلاب شهری بوده است.

گفتنی است حداکثر مدت بازپرداخت تسهیلات ۳۶ ماه تعیین است.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد