true
true
true
مدیرکل دفترخدمات عمومی سازمان بیمه سلامت گفت: دردواستان فارس و مازندران به دلیل اجرای برنامه پزشکی خانواده پرداختی از جیب مردم بیش از 85 میلیارد تومان درسال 97 کاهش پیدا کرده است. به گزارش ثمره نیوز به نقل از آی هینا،محمدرضا میرزایی مدیرکل دفترخدمات عمومی سازمان بیمه سلامت، گفت: درشرایط امروز کشور نظام سلامت و خدماتی […]
true
مدیرکل دفترخدمات عمومی سازمان بیمه سلامت گفت: دردواستان فارس و مازندران به دلیل اجرای برنامه پزشکی خانواده پرداختی از جیب مردم بیش از 85 میلیارد تومان درسال 97 کاهش پیدا کرده است.
به گزارش ثمره نیوز به نقل از آی هینا،محمدرضا میرزایی مدیرکل دفترخدمات عمومی سازمان بیمه سلامت، گفت: درشرایط امروز کشور نظام سلامت و خدماتی که به مردم ارایه می شود، بسیار اساسی و گران قیمت بوده که به طور طبیعی این مساله مشکلات عدیده ای را برای دست اندرکاران نظام سلامت، وزارت بهداشت و سازمان های بیمه گرایجاد کرده است، بنابراین برای خروج از معضلات نظام سلامت درجامعه راهی جز اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع وجود ندارد.
وی افزود: دنیا در اجرای برنامه پزشک خانواده 70 سال تجربه دارد و درکشورما نیزاجرای برنامه پزشک خانواده 20 سال سابقه دارد، حدود 14 سال نیز اجرای برنامه پزشک خانواده برای جامعه روستایی، عشایری و شهرهای کمتر از 20 هزار نفر انجام شده است؛ همچنین برنامه پزشک خانواده شهری برای دو استان فارس و مازندران هم درحال اجرا است.
میرزایی تاکید کرد: طبق بررسی های صورت گرفته درسال 97 صندوق روستاییان کمترین هزینه را برای سازمان بیمه سلامت داشته است، همچنین درجمع بندی های صورت گرفته برای هزینه های سطح 1، 2 و3 جمعیت روستایی، عشایر و شهرهای کمتر از 20 هزار نفر، سرانه سالانه این صندوق برای سازمان کمتراز 320 هزار تومان برای کل خدمات است و برای سایرصندوق های سازمان، سرانه درسال گذشته بیش از 500 هزار تومان بود.
مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: در دو استان فارس و مازندران برای پزشک عمومی یا پزشک خانواده درارایه خدمات سطح یک هزینه ای بیش از سایر استان ها پرداخت شده است، لذا اگر سرانه پزشک خانواده دراین دو استان بیشتر از سایراستان ها شده، اما هزینه پزشکان متخصص درسال های 96 و 97 برای سازمان کاهش پیدا کرده است؛ به گونه ای که درسال 97 سرانه سالانه پزشکان متخصص و فوق تخصص دراستان های دیگرنزدیک به 30 هزار تومان بود و این درحالی است که به ازای هربیمه شده در دواستان فارس و مازندران این عدد نزدیک به 19 هزار تومان برآورد شده است.
وی تاکید کرد: درهزینه تصویربرداری نیز دردواستان فارس و مازندران نزدیک به 7 میلیارد تومان و برای هزینه های بستری هم دراین دواستان درمقایسه با کل کشور صرفه جویی صورت گرفته است. لذا با توجه به تجربه اجرای پزشک خانواده درروستاها و در جمعیت شهری استان های فارس و مازندران ضروری است وزارت بهداشت با کمک سازمان های بیمه گر پایه اجرای برنامه پزشک خانواده شهری را برای سایراستان ها به اجرا درآورد.
میرزایی گفت: بدون شک دسترسی مردم و پوشش خدمات درسطح یک دردواستان فارس و مازندران کامل شده و پرداختی ها درسال 97 نیز دراین دو استان کاهش پیدا کرده است، همچنین هزینه های بیمه سلامت دربحث ویزیت تخصصی و فوق تخصصی، هزینه های بستری و تصویربرداری نیز کاهش پیدا کرده است.
مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت گفت: مراقبت ها برای گروه های هدف ازجمله سالمندان، مادران باردار، بیماران دیابتی ، افراد مبتلا به فشار خون و کودکان کمتر از 8 سال درجمعیت شهری استان فارس و مازندران نیز فعال شده و درمقایسه با بقیه جمعیت شهری کشور به شدت افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: درحال حاضر دربرنامه پزشک خانواده روستایی سازمان بیمه سلامت 80 درصد علی الحساب سهم خود برای 6 ماه اول سال را پرداخت کرده و باید اقدمات لازم را برای پرداخت ماه های مهر وآبان انجام شود.
true
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد
true