× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

همزمان با سالروز شهادت حضرت رقیه(س) همایش سه سالگان حسینی در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) با حضور شهروندان و علاقه مندان به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و اهل بیت برگزار شد. به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان بهشت زهرا(س) و شهرداری حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، این همایش هر ساله به […]

همزمان با سالروز شهادت حضرت رقیه(س) همایش سه سالگان حسینی در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) با حضور شهروندان و علاقه مندان به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و اهل بیت برگزار شد.

به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان بهشت زهرا(س) و شهرداری حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، این همایش هر ساله به یاد شهادت مظلومانه حضرت رقیه(س)، دختر سه ساله‌ی اباعبدالله الحسین(ع) در پنجم ماه صفر همزمان با سراسر کشور برگزار می شود.

سعید خال شهردار حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) در خصوص هدف از برگزاری این همایش گفت: این همایش با هدف بزرگداشت نام آور سه ساله ای برگزار می شود که با وجود سن کم درس زندگی را برای زنده نگه داشت نام دین به همه انسان ها داد.

وی خاطر نشان کرد: حضرت رقیه(س) به یکی از اسناد مظلومیت اهل بیت عصمت و طهارت در قیام عاشوراست و این همایش با هدف آشنایی کودکان با واقعه کربلا برگزار می شود.

مدیحه‌سرایی نوگلان حسيني، اجراي دکلمه و قطعات ادبي،اجراي برنامه توسط حجت الاسلام راستگو و ارائه مشاوره کودک برای مادران از جمله برنامه هاي اين همايش بود.

برگزاري همایش سه ساله‌های حسینی از سال ۹۳ به همت هیئت رزمندگان اسلام و سازمان بسیج مستضعفین آغاز شده و در حدود سه سال است که سازمان‌های بهزیستی، شهرداری تهران، شهرداری حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، ناجا، راهنمایی و رانندگی، سازمان اوقاف رسانه ملی و نهاد‌های دولتی و مردمی دیگر در برگزاری این امر مهم همکاری می کنند.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد