true
true
true
معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: از شهریورماه سال96 تاکنون42 بوستان شهری به مساحت55.9 هکتار در پایتخت و مناطق مختلف شهری احداث شده است و طبق برنامه ریزی های انجام شده این روند همچنان ادامه دارد. به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مجتبی […]
true
معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: از شهریورماه سال96 تاکنون42 بوستان شهری به مساحت55.9 هکتار در پایتخت و مناطق مختلف شهری احداث شده است و طبق برنامه ریزی های انجام شده این روند همچنان ادامه دارد.
به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران، با اعلام این مطلب گفت: توسعه فضای سبز اعم از ایجاد بوستان های شهری و یا کمربند سبز که با انجام درختکاری در حریم پایتخت انجام می شود، همیشه مورد تاکید مدیریت شهری بوده است.
یزدانی با بیان این که بوستان ها بعد از معابر شهری از نخستین فضاهای عمومی شهر هستند که شهروندان برای گذران ساعاتی از شبانه روز خود به آنجا مراجعه می کنند، گفت: بوستان ها به نوعی از جمله فضاهای عمومی شهر محسوب می شوند که تعامل و زندگی اجتماعی شهروندان در آن شکل می گیرد به همین دلیل توسعه آن از جمله برنامه های مهم و تغییرناپذیر شهرداری تهران به حساب می آید.
وی با اشاره به این که از شهریورماه سال96 تاکنون42 بوستان شهری به مساحت55.9 هکتار در پایتخت و مناطق مختلف شهری احداث شده است، اظهار کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده این روند همچنان ادامه دارد.
یزدانی با اشاره به این که طی چند دهه گذشته موضوع مدیریت آب و آبیاری در فضای سبز به ویژه با توجه به شرایط اقلیمی چند سال اخیر به طور جدی و برنامه ریزی شده مورد توجه سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران قرار گرفته است، گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته و با همکاری وزارت نیرو(در قالب تفاهم نامه) تلاش شد تا براساس طرح جامع آب خام فضای سبز با اتخاذ راهبردهای چندگانه و طرح های اجرایی این موضوع به طور مطلوب ساماندهی شود به نحوی که صد در صد آب آبیاری فضای سبز شهر تهران از 4منبع آبی(چاه ها، قنوات، رواناب های سطحی و پساب تصفیه شده فاضلاب) تامین میشود.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران با ذکر این نکته که بررسی ها نشان می دهد، حجم زیادی از آبی که برای آبیاری استفاده میشود پس از نفوذ در زمین و یا جذب توسط گیاه مجدداً در چرخه طبیعی آب قرار می گیرد، اظهار کرد: افزایش میزان آب دهی قنوات از طریق احیا و ساماندهی آنها در سطح شهر، برنامهریزی و اجرای پروژههای آبیاری هوشمند و سیستم های تحت فشار شبکه آب¬رسانی جهت آبیاری فضای سبز شهر تهران، انجام طرح های مناسب برای استفاده از پساب های تصفیه شده فاضلاب شهر تهران، مهار و ذخیره سازی نزولات جوی با هدف کاهش مصرف آبهای زیر زمینی از جمله راهبردهای شهرداری تهران در حوزه کاهش مصرف آب از طریق منابع زیرزمینی است.
به گفته یزدانی براساس طرح جامع آب خام فضای سبز شهر تهران با توجه به توافقات و هماهنگی های انجام شده با شرکت آب و فاضلاب استان تهران مقرر شده است تا سال 1410 سالانه 120 میلیون مترمکعب از پساب حاصل از تصفیه خانه های جدید الاحداث شهر تهران و همچنین 70 میلیون مترمکعب از منابع آب های زیرزمینی در سال را در اختیار فضای سبز قرار دهند.
وی در خصوص طرح توسعه کمربند سبز اطراف شهر تهران، گفت: این طرح یکی از طرحهای ملی است که در سال۸۱ در کمیسیون زیربنایی صنعت هیأت دولت مصوب و در نهایت با مساحت ۵۰هزار هکتاری در سال۸۳ به سازمان بوستانها و فضای سبز تهران ابلاغ شد که تاکنون ۴۱هزار و ۵۰۰هکتار از این پروژه اجرایی شده است. در سال جاری نیز عرصههایی با مجموعه مساحت بیش از ۱۲۰۰هکتار در دامنه جنوبی البرز از شمال شرق پایتخت تا محدوده غربی آن، جهت جنگل کاری شناسایی و پس از اقدامات اجرایی، این پروژه با بهکارگیری صدها نفر از نیروهای فضای سبز در تمامی عرصهها و بهصورت همزمان آغاز شد.
true
true
true
true