× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: به نیت رفع بلا از کشور و سلامتی مدافعان سلامت و شکست ویروس کرونا، طرح نذر ۱۱۰ قربانی به مناسبت عید سعید قربان همزمان با دهه ولایت و با همکاری بسیجیان شهرداری تهران انجام می شود.

به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج شهرداری تهران ،مجتبی سالک رازی رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران از اجرای طرح نذر ۱۱۰ قربانی به مناسبت عید قربان خبر داد و گفت: به نیت رفع بلا از کشور و سلامتی مدافعان سلامت و شکست ویروس کرونا، این طرح همزمان با دهه ولایت و با همکاری بسیجیان شهرداری تهران انجام می شود.

رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: این طرح در راستای تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر ادامه طرح کمک مومنانه، مواسات و همدلی و با هدف خدمت رسانی به خانواده‌های نیازمند و هموطنان آسیب دیده برگزار می شود.

سالک تصریح کرد: جامعه هدف ما در این طرح، کارگران شهرداری تهران، رانندگان تاکسی و اتوبوس نیازمند است که توسط حوزه های بسیج شناسایی شده اند.

وی خاطر نشان کرد: این کار با رعایت پروتکل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا و با حضور نماینده وزارت بهداشت و درمان انجام و میان نیازمندان توزیع خواهد شد.

گفتنی است علاقمندان به مشارکت در این طرح خداپسندانه، می توانند کمک های نقدی خود را تا ۸ مردادماه به شماره شبا IR۰۸۰۶۳۰۱۸۱۳۷۵۸۰۶۰۶۰۶۲۰۹۰۵ و یا شماره حساب ۰۱۸۱۳۷۵۸۰۶۰۶۰۶۲۰۹۰۵ بانک انصار به نام موکب ۷۰۷ واریز نمایند .

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه