true
true
true
دبیر نخستین جشنواره عکاسی ” روایت گل و دل” گفت: نگاه ما بهعکس باید از نگاه استحقاقی و تفننی خارج شود و این حق ماست که به اتفاقاتی که در کشور رخ میدهد را خودمان به دنیا مخابره کنیم و حماسههایی را که در کشور در حوادث و مناسبتهای مختلف خلق میکنیم به دنیا نمایش […]
true
دبیر نخستین جشنواره عکاسی ” روایت گل و دل” گفت: نگاه ما بهعکس باید از نگاه استحقاقی و تفننی خارج شود و این حق ماست که به اتفاقاتی که در کشور رخ میدهد را خودمان به دنیا مخابره کنیم و حماسههایی را که در کشور در حوادث و مناسبتهای مختلف خلق میکنیم به دنیا نمایش دهیم.
به گزارش خبرنگار ثمره نیوز، علیمحمد اسماعیلی،رئیس فرهنگسرای رسانه و شبکههای اجتماعی و دبیر نخستین جشنواره عکاسی ” روایت گل و دل” در مراسم اختتامیه این جشنواره بابیان اینکه ایده این جشنواره در زمان وقوع سیل و هنگام جمعآوری کمک به سیلزدگان ارائه شد گفت: تصمیم بر آن شد تا جشنواره با هشت محور سیل امدادرسانی، نیروهای مسلح، سازمانهای امدادرسانی، رسانهها، احساسات و عواطف، مسئولیت اجتماعی، کودک و خانواده و امید به زندگی برگزار شود. کار از 23 اردیبهشتماه آغاز شد و تا 23 خردادماه ادامه شد و با همکاری نهادها و نیز بخشهای مختلف خود سازمان، کارها با سرعت انجام شد. در این مدت تعداد دو هزار اثر ارزشمند که به نظر بنده هرکدام ارزش و قابلیت تقدیر را دارند به دبیرخانه ارسال شد که تعداد 50 اثر برتر انتخاب شد.
اسماعیلی در مراسم اختتامیه جشنواره با اشاره به اهمیت عکس و نقش آن در افکار عمومی گفت:روزانه هزاران عکس از سراسر توسط چند رسانه مهم در سراسر دنیا از طریق یک بانک عکس به همه رسانهها و کاربران ارسال میشود و بهصورت روزانه در حال آپدیت و بهروز شدن است؛ اما نکتهای که باید درباره این بانک عکس وجود دارد که محتوی آن و عکسهای موجود در این بانک بهصورت یک سناریو کاملاً مشخص انتخاب میشوند تا افکار عمومی به همان سمتی پیش برود که آنها میخواهند.
دبیر نخستین جشنواره عکاسی ” روایت گل و دل” در ادامه بر تغییر نگاه و نگرش فعالان و مسئولان این حوزه بهعکس و پدیده فتوژورنالیست تأکید کرد و افزود:نگاه ما بهعکس باید از نگاه استحقاقی و تفننی خارج شود. این حق ماست که به اتفاقاتی که در کشور رخ میدهد را خودمان به دنیا مخابره کنیم و حماسههایی را که در کشور در حوادث و مناسبتهای مختلف خلق میکنیم به دنیا نمایش دهیم.
رئیس فرهنگسرای رسانه و شبکههای اجتماعی در بخش دیگر صحبتهای خود از رسانههای جدید بهعنوان یک اتوبان دوطرفه تبادل اطلاعات و اخبار تعبیر کرد و اظهار داشت:زمانی که رسانههای جدید متولد شدند همه خوشحال شدند که راه تبادل و انتقال دوسویه اخبار فراهمشده است اما متأسفانه ارتباط ما با دنیا از طریق این کانال دو بانده بهصورت یکطرفه انجام میشود و اخبار و اطلاعات ما به مقاصد خارج از کشور نمیرسد و تنها در گردش اطلاعات داخلی قرار میگیرند. دنیا خبر زیادی از ما دریافت نمیکند و فقط ما از محتوای ارسالی آنها استفاده میکنیم، تصویر دنیا از داخل کشور یک تصویر کاملاً غیرواقعی و مخدوش است. این موضوع باید موردتوجه مسئولان و متولیان امر در این حوزه باشد.
وی با در پایان ضمن تشکر از تمامی سازمانها و نهادهای برگزارکننده جشنواره، هیات داوران و تمامی شرکتکنندگان در این جشنواره از چاپ دو هزار اثر ارسالشده به جشنواره بهصورت کتاب خبر داد.
انتهای پیام/
حسین رشیدی
true
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد
true