× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

اولین جلسه ستاد هماهنگی کشوری برنامه پزشک خانواده در سال ۹۸ با حضور مدیرعامل سازمان بیمه سلامت و معاون بهداشت وزارت بهداشت برگزار و چالش‌های پیش روی آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به گزارش ثمره نیوز به نقل از آی هینا،علی رضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت،در این جلسه با اشاره به حادثه […]

اولین جلسه ستاد هماهنگی کشوری برنامه پزشک خانواده در سال ۹۸ با حضور مدیرعامل سازمان بیمه سلامت و معاون بهداشت وزارت بهداشت برگزار و چالش‌های پیش روی آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش ثمره نیوز به نقل از آی هینا،علی رضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت،در این جلسه با اشاره به حادثه سیل اخیر و خدمات انجام شده توسط  نیروهای بهداشت و مراقبان سلامت،ضمن تقدیر از تلاش های آنان،اقدامات صورت گرفته در آن حوزه را  بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: اگر چه هنگام بروز حوادث آحاد مردم برای کمک و امداد رسانی در مناطق بحران زده حضور می یابند، اما به مروراز تعداد آنها کاسته می شود. نیاز مردم به کمک های بعدی بسیار حائز اهمیت است و با  گذشت زمان این نیروهای بهداشتی و مراقبان سلامت هستند که  ضمن حضور مستمر در مناطق سیل زده همچنان و با همان شور و انرژی اولیه به وظایف خدمت رسانی خود ادامه  می دهند، بنابراین توجه به  نیاز و خواسته های نیروهای بهداشت و مراقبان سلامت مسئله مهمی است که نباید از آن غافل شد.

طاهر موهبتی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت نیز در این جلسه بر نقش موثر پزشک خانواده و نظام ارجاع در نظام سلامت تاکید کرد و گفت: پزشک خانواده محصول مشترک وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت است که با قوت باید ادامه و توسعه یابد.

محمد رضا میرزایی، مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی بیان کرد: در حال حاضر تعداد افراد تحت پوشش برنامه پزشک خانواده، 28 میلیون و 700 هزار نفر از روستاییان، عشایر و ساکنان شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت هستند. این جمعیت خدمات سطح یک سلامت شامل ویزیت و خدمات پیشگیری و مراقبت را با مشارکت وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت در روستاها، مناطق عشایرنشین و شهرهای با جمعیت زیر 20 هزار نفر دریافت می کنند.

وی ادامه داد: خدماتی که این افراد دریافت می کنند شامل ویزیت پزشک عمومی، خدمات مامایی، خدمات دارو، پاراکلینیک، آزمایشگاه و تصویربرداری و خدمات بهداشتی است.

میرزایی گفت: اعتبار این برنامه در سال گذشته 2 هزار و 800 میلیارد تومان بود که هزار و 400 میلیارد تومان توسط سازمان بیمه سلامت و هزار و 400 میلیارد تومان نیز توسط وزارت بهداشت تامین شد. برنامه پزشک خانواده توسط حدود 6 هزار و 760 پزشک و 5 هزار و 440 ماما در تمام روستاهای کشور و در 3 هزار و 970 مرکز جامع سلامت روستایی اجرا شده است.

مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: از سال گذشته حدود 60 میلیون نفر توسط پزشکان خانواده، 15 میلیون نفر توسط ماماها و حدود 5 میلیون نفر نیز توسط دندان پزشکان ویزیت شدند.

وی ادامه داد: برنامه پزشک خانواده یک برنامه مشترک با وزارت بهداشت است که 50 درصد اعتبارات آن توسط سازمان بیمه سلامت و 50 درصد توسط معاونت بهداشت وزارت بهداشت تامین می شود.

‏در این جلسه برنامه ریزی و هماهنگی‌های لازم جهت اجرای برنامه پزشکی خانواده در سال ۹۸ بین مسئولان سازمان بیمه سلامت و معاونت بهداشت انجام شد.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد