× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

مشاور بین الملل سازمان جهانی بهداشت گفت: آن چیزی که در بیمه‌های پایه باید مورد توجه قرار گیرد، ایجاد توازن و هماهنگی است تا اقدامات به بهترین شکل انجام شود. به گزارش ثمره نیوز به نقل از آی هینا،لئون بیل میکر، استادیاراقتصاد و مدیریت سلامت از دانشگاه رادبود هلند، با اشاره به اینکه ظرفیت بسیار […]

مشاور بین الملل سازمان جهانی بهداشت گفت: آن چیزی که در بیمه‌های پایه باید مورد توجه قرار گیرد، ایجاد توازن و هماهنگی است تا اقدامات به بهترین شکل انجام شود.

به گزارش ثمره نیوز به نقل از آی هینا،لئون بیل میکر، استادیاراقتصاد و مدیریت سلامت از دانشگاه رادبود هلند، با اشاره به اینکه ظرفیت بسیار زیادی در ایران وجود دارد، گفت: دو سازمان بیمه گر بزرگ از جمله سازمان بیمه سلامت ایران و سازمان تامین اجتماعی بخش قابل توجهی از مردم را تحت پوشش قرار داده‌اند که نسبت به موانع و چالش‌های موجود خود اطلاع کافی دارند که این موضوع نشان می دهد که با بررسی هر چه دقیق تر، می توان به راهکارهای خوبی دست یافت.

وی در خصوص تاثیر تحریم‌ها به خصوص در حوزه بهداشت و درمان بیان کرد: هیچ کس نمی تواند بگوید که تحریم‌ها چقدر تاثیر گذار خواهند بود. ایران سالها با این موضوع مواجه بوده است. طبیعتا تحریم‌ها محدودیت‌هایی حتی در حوزه بیمه ایجاد می کند که باید نسبت به این موانع آمادگی وجود داشته باشد.

مشاور بین الملل سازمان جهانی بهداشت گفت: مساله‌ای که اکنون مسئولان حوزه سلامت و بیمه باید به آن توجه داشته باشند، بررسی شرایط است تا اقدامی را انجام دهند که کمترین تاثیرپذیری از تحریم‌ها را در پی داشته باشد.

استادیاراقتصاد و مدیریت سلامت از دانشگاه رادبود هلند در پاسخ به این سوال که آیا تجمیع بیمه‌های درمانی می‌تواند به عنوان راه‌ حلی برای رفع مشکلات بیمه‌ها مطرح شود، افزود: با توجه به اینکه فرهنگ‌های متفاوتی در ایران وجود دارد الزاما ضرورتی به تجمیع بیمه‌ها وجود ندارد ولی آن چیزی که در بیمه‌های پایه باید مورد توجه قرار گیرد، ایجاد توازن و هماهنگی است تا اقدامات به بهترین شکل انجام شود.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد