true
true
true
امام جمعه پاکدشت در تجمع امام رضایی ها در میدان آزادگان گفت: دشمن مستاصل و نگران است یکسال نتوانسته اقتدار ایران را بهم بریزد.
true
به گزارش پایگاه خبری ثمره نیوز، عصر روز شنبه مصادف با شهادت هشتمین نور از طلیعه امامت و ولایت، امام رضا(ع)، تجمع عظیم امام رضایی ها در میدان اصلی شهرستان پاکدشت، میدان ازادگان(شعبه) برگزار شد.
در این تجمع از هر قشری آمده بودند و دعاهایشان در آسمان با نوای دعا برای ظهور آخرین منجی عالم امکان امام عصر(عج) و دعا برای سلامتی رهبر عزیز انقلاب امام خامنه ای(حفظه الله) را طنین انداز کردند.
حجت الاسلام و المسلمین حسن لزومی در این مراسم با اشاره به تهی بودن تفکر دشمنان، انرا نتیجه مستاصلی دشمن در هیاهوی نبرد نابرابر جنگ نرم خواند و اظهارداشت: دشمنان در مقابل اقتدار ایران به درستی زانو زدند.
وی در ادامه با اشاره به اشتباهات مکرر دشمن در مقابل ملت ایران افزود: دشمن مستاصل و نگران است یکسال نتوانسته اقتدار ایران را بهم بریزد. این شکستها نتیجه نشناختند ملت عزیز ایران است و عاقبت نشناختن ملت خون و قیام نتیجه غیر شکست نیست.
امام جمعه پاکدشت در ادامه یاداور شد: نحوه نبرد دشمنان انقلاب اسلامی چون نقشه نبرد بنی امیه و بنی عباس است، هیچ چیزی در نقشه نبردشان تغییر نکرده و فقط اسلحه هایشان بروز شده، نقشه و حیله هنوز همان است.
لزومی در پایان خاطرنشان کرد: ملت ایران زیر لوای جمهوری اسلامی ایران درس استکبار ستیزی را از ولی امرشان امام خامنه ای(حفظه الله) بدرستی اموختند و با بصیرت و ایثار و صبر در یک قدمی قله قرار گرفتند و همگی بزودی شاهد نصرالهی خواهیم بود
true
true
true
true