× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

مدير عامل شركت راه آهن شهري تهران و حومه(مترو) با اظهار اميدواري از به دست آمدن دانش فنی طراحي و ساخت قطارهاي مترو در كشور، گفت: اميدواريم در كمترين زمان شاهد بومي سازي و ساخت واگن هاي ملي مترو باشيم. به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومي و بين الملل شركت راه آهن […]

مدير عامل شركت راه آهن شهري تهران و حومه(مترو) با اظهار اميدواري از به دست آمدن دانش فنی طراحي و ساخت قطارهاي مترو در كشور، گفت: اميدواريم در كمترين زمان شاهد بومي سازي و ساخت واگن هاي ملي مترو باشيم.

به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومي و بين الملل شركت راه آهن شهري تهران و حومه (مترو)، علي امام مدير عامل شركت راه آهن شهري تهران و حومه(مترو) ،در آيین” انعقاد قرارداد ساخت یک رام قطار برای استفاده در خطوط مترو” که با حضور سورنا ستاري، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، پيروز حناچي، شهردار تهران، محسن پور سيد آقايي، معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران، منوچهر منطقي، دبير ستاد توسعه فناوري ، حمل و نقل پيشرفته معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، حميد رضا طيبي، رئیس جهاد دانشگاهی برگزار شد، گفت: اميدواريم با تفاهمي كه بين شهرداری تهران و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به وجود آمده است از ظرفيت هاي حداكثري و توانمندي داخلي در طراحي و ساخت يك رام قطار مترویی نهايت استفاده را داشته باشيم.

وی با بیان اینکه تاکنون اتفاقات بزرگی در راستای بومی سازی حوزه ریلی رخ داده است، گفت: در سال “رونق توليد” با پيشقدم شدن اين معاونت؛ مي توان با كمك شركت هاي دانش بنيان در راستاي بومی سازی واگن و ساير حوزه هاي مترو و تعميم آن به كل كشور گام هاي اساسي برداريم.

مدير عامل شركت راه آهن شهري تهران و حومه (مترو) با تاكيد بر اينكه کشور به داخلی سازی در اين زمينه نیاز دارد، بيان داشت:علاوه بر تهران؛ذ به عنوان طولاني ترين شبكه مترو كشور؛ ساير كلانشهرها از جمله مشهد و تبريز نيز با مشكل كمبود واگن مواجه هستند كه اميدواريم با انعقاد اين قرارداد، هم تهران و هم ساير کلانشهرهای كشور بتوانند از این دستاورد بومی بهره ببرند.

وی با اشاره به اينكه در راستاي انعقاد این قرارداد مي توان ۸۵ درصد یک رام قطار مترویی را پیاده سازی کنیم، افزود: در حال حاضر متروي تهران با 230 كيلومتر و با بيش از 120 ايستگاه؛ روزانه دو و نيم ميليون مسافر را جا به جا مي كند كه اين امر تاثيرگذاري و اهميت متروي تهران را نشان مي دهد اما با اين وجود متاسفانه شاهديم كمبود واگن ها در ساعات پيك ترافيك پايتخت، موجب رنجش و آزار شهروندان مي شود.

امام انعقاد اين قرار داد را نماد همکاری شهرداري تهران با معاونت علمی و فناوري رياست جمهوري در حوزه فناوری دانست و گفت: با بهره گيري از ظرفيت ها و پتاسيل هاي موجود در كشور در حوزه طراحي و ساخت واگن می‌توانیم در كمترين زمان شاهد افزايش درصد بومي سازي قطار هاي مترو باشيم.

به گفته مدير عامل شركت راه آهن شهري تهران و حومه (مترو)، در شرایط خاص اقتصادی و تحريم هاي ‌‌بين‌المللي عليه كشور قرار داريم و لازم است از تمام توان داخلی بهره گرفته شود تا ضمن تبديل تهديد به فرصت، مترو را نيز توسعه دهیم.

معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهور در آیین انعقاد قرارداد ساخت یک رام قطار مترو از همراهی و همکاری طولانی مدت شهرداری تهران با این معاونت در فعالیت‌های علمی و توسعه‌ای قدردانی کرد و گفت: شهرداری تهران در حوزه داخلی‌سازی قطارهای مترو پیش قدم شد.

بر اساس این قرارداد، مقرر شد با محوريت شركت راه آهن شهري تهران و حومه (مترو) و با همكاري هاي معاونت علمی و فناوري ریاست جمهوری ، شركت هاي دانش بنيان ، مجموعه جهاد دانشگاهي و همچنين با بهره گيري از تمام ظرفیت‌های آموزشی و علمی موجود در کشور؛ ظرف مدت ۱۸ ماه نسبت به ساخت یک رام قطار 7 يا 8 واگنه اقدام شود تا سطح داخلی‌سازی از ٣٣ درصد فعلی به ٨۵ درصد افزايش يابد.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد