true
true
true
شهردار قرچک از روکش آسفالت ۸۵ هزار مترمربع از معابر شهر با عنوان طرح نهضت آسفالت طی شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.
true
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی ثمره نیوز، محسن خرمی شریف در این خصوص اظهار داشت: در شش ماهه ابتدای سال جاری، ۸۵ هزار مترمربع از معابر اصلی و فرعی و کوچه ها با اعتبار ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در مناطق سه گانه قرچک روکش آسفالت و لکه گیری شده است.
وی افزود: یکی از وظایف ذاتی شهرداری ها ایجاد، نگهداری و بهسازی معابر شهری در جهت رضایت مندی شهروندان است و از همین رو بسیاری از معابر لکه گیری و آسفالت شده است.
خرمی شریف تاکید کرد: در طرح نهضت آسفالت بسیاری از معابر سطح شهر پس از بررسی و اولویت بندی، در زمان های مختلف اجرای آسفالت شامل زیرسازی، لکه گیری و روکش قرار گرفته است و این طرح در شش ماهه دوم سال نیز با قدرت ادامه خواهد داشت.
شهردار قرچک در پایان اظهار کرد: شهروندان می توانند از طریق سامانه ۱۳۷ شهرداری اقدام به درخواست، ایده ها، مشکلات و نظرات به صورت ۲۴ ساعته اقدام به ثبت درخواست کنند تا همکاران ما در اسرع وقت به درخواست ها رسیدگی کنند.
true
true
true
true

