true
true
true
امام جمعه پاکدشت دقایقی قبل در جلسه شورای اداری ۴شهرستان جنوب شرق استان خواستار تبدیل فرمانداری شهرستان به فرمانداری ویژه شد.
true
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری ثمره نیوز، دقایقی قبل نشست رئیس جمهور با مدیران جنوب شرق استان تهران به میزبانی شهرستان پاکدشت در سالن جلسات دانشکده پردیس ابوریحان دانشگاه تهران برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین رضا جوکار با اشاره به نیازهای شهرستان و دارا بودن ظرفیت های آن در راستای پیشرفت اقتصادی در استان و کشور اظهارداشت: نخستین مطالبه برای رفع مشکلات شهرستان تبدیل فرمانداری پاکدشت به فرمانداری ویژه می باشد.
وی افزود: تحقق این مطالبه باعث شکوفایی فرهنگی اجتماعی و اقتصادی در استان تهران خواهد شد.
امام جمعه پاکدشت در ادامه اذعان کرد: دومین مطالبه مردم شهرستان احداث مترو می باشد تا با استفاده از آن تحولات حمل و نقلی در این شهرستان برای دسترسی بهتر و آسانتر انجام شود.
مهدی حیدری سرپرست فرمانداری پاکدشت ضمن تقدیر از حضور رییس جمهور، استاندار و وزرای دولت چهاردهم برای رفع مشکلات شهرستان های جنوب شرق استان تهران بیان کرد: با توجه به گره های ترافیکی و معضلات حمل و نقل ویژه صنعتگران نیاز تکمیل کمربندی پاکدشت بیش از میش احساس می شود.
وی افزود: این پروژه چندین سال است که با وجود تبدیل به پروژه ملی همچنان در فراسوی اجرای کامل است و هنوز با مشکلاتی برای اتمام کامل ان مواجه است.
true
true
true
true

