true
true
true
فرمانده نیروی انتظامی پاکدشت از شناسایی و دستگیری سارقان اماکن در شهرستان خبرداد.
true
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی ثمره نیوز، سرهنگ شهرام ولی خانی فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت در تشریح این خبر اظهارکرد: در پی اعلام یک مورد سرقت شیرآلات و ۸ عدد درب سرویس بهداشتی در یکی از مدارس منطقه شهرک قائم این شهرستان، موضوع سریعا توسط عوامل تخصصی کلانتری ۱۶ مسکن مهر مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: با وجود اینکه این مدرسه فاقد هرگونه دوربین های مداربسته بود و تصویری از سارق موجود نبود، مامورین زبده ی این کلانتری با انجام اقدامات فنی و پلیسی سریعا هویت سارق را شناسایی کرده و در اقدامی غافلگیرانه وی را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.
ولی خانی در پایان خاطرنشان کرد: پس از انجام بازجویی های فنی، متهم پرونده لب به اعتراف گشود و نحوه ی سرقت و شخصی که اموال مسروقه را به وی فروخته بود معرفی نمود، که مامورین کلانتری ۱۶ بلافاصله با اخذ دستور قضایی، مالخر پرونده را نیز دستگیر و نهایتا هر دو متهم با حکم مقام قضایی روانه ی زندان شدند.
true
true
true
true

