× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

فرمانده نیروی انتظامی پاکدشت از دستگیری قاتل فراری با دقت کاراگاهان انتظامی شهرستان خبرداد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری ثمره نیوز، سرهنگ شهرام ولی خانی فرمانده انتظامی پاکدشت با اشاره به وقوع یک فقره قتل در محله خاتون آباد، اظهارداشت: در پی اعلام مرکز پیام مبنی بر وقوع یک مورد قتل در یکی از کارگاه های محدوده ی خاتون آباد پاکدشت کارآگاهان پلیس آگاهی بلافاصله در محل حاضر شده و با بررسی صحنه ی جرم مشخص شد فرد قاتل با قصد سرقت وارد کارگاه شده و اقدام به سرقت یک دستگاه خودروی وانت نیسان به همراه بار برنج صنعتی ،دستگاه جوش و سنگ فرز نموده است.

وی با اشاره به کار مدون کارآگاهان در مسیر تطبیق و اجرای قتل، افزود: پس از گذشت مدتی و اعلام یک مورد قتل در محدوده ی حصار امیر این شهرستان و تطبیق شیوه ی قتل و بازبینی دوربین های مداربسته نهایتا هویت فرد قاتل کشف گردید که بلافاصله با هماهنگی مقام قضایی در یک اقدام غافلگیرانه دستگیر و به مقر پلیس آگاهی منتقل شد.

ولی خانی در پایان یاداورشد: متهم پس از انجام تحقیقات فنی به بزه انتسابی اعتراف نموده و محل اختفای اموال مسروقه را به مامورین گزارش داد که در پایان متهم به همراه پرونده ی تکمیلی با حکم قضایی روانه ی زندان شد و اموال مکشوفه نیز به مالباخته عودت گردید.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه