× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

با هدف ارتقای خدمات زایمان طبیعی، بخش LDR بیمارستان ۱۵ خرداد ورامین امروز افتتاح شد. این بخش با ۵ تخت، فضای اختصاصی ۵۵۰ متری و امکان نادر "زایمان در آب"، تحولی در خدمات مادرانه منطقه محسوب می‌شود

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی ثمره نیوز، ، بخش LDR (بلوک زایمان تک‌نفره) بیمارستان ۱۵ خرداد ورامین صبح امروز با حضور حسین عباسی فرماندار شهرستان ورامین، بابک عدلی مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان تهران، علی اکبر خراسانی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری خانه سازی ایران، جعفر اردستانی رئیس شورای اسلامی شهر ورامین، علیرضا مومنی شهردار و جمعی دیگر از مسئولین محلی افتتاح شد.

در این مراسم ، بابک عدلی ضمن قدردانی از همکاری مسئولان شهرستان گفت : خش LDR یا زایمان طبیعی بیمارستان ورامین با ۵ تخت ال‌دی‌آر و امکان زایمان در آب، در فضایی به مساحت حدود ۵۵۰ مترمربع افتتاح شد، این واحد آماده بهره‌برداری است و خوشبختانه از نظر تجهیزات کمبودی نداریم.

وی افزود : با همکاری دانشگاه علوم پزشکی با تخصیص پزشک متخصص و فوق تخصص تلاش داریم برای راه اندازی بخش NICU با توجه به فقدان آن در این شهرستان و شهرستان های همجوار که امری ضروری است اقدامات لازم برای دریافت تأییدیه نهایی را معمول و ان شاالله این خدمت نیز به خدمات درمانی تأمین اجتماعی اضافه شود.

 

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه