× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

با صرف هزینه های لازم از محل اعتبارات جاری و داخلی عملیات اصلاح شبکه و انشعابات در شهر گلستان در حال انجام میباشد .

به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب جنوب غربی استان تهران، سید محمد رضا زاده مدیر امور آبفای شهر گلستان گفت : مطابق برنامه و در ادامه عملیات اصلاح و بهسازی خطوط و شبکه های آبرسانی و همچنین انشعابات فرسوده و قدیمی بخش دیگری از این عملیات شهر در دستور کار قرار گرفته و مطابق اولویت بندی صورت گرفته در حال انجام می باشد .

سید محمد رضازاده با اشاره به اقدامات انجام شده در این خصوص یاد آور شد : مطابق برنامه پیش بینی شده کل عملیات اصلاح و توسعه شبکه برای سالجاری جمعا به طول ۴۲۲۰ متر بوده است که ۲۸۰۰ متر از این پروژه انجام و به اتمام رسیده است و ۴۲۰ متر نیز طی آذر ماه جاری و در خیابانهای میمنت آباد ، قلعه میر و سی متری شهید چمران با خارج سازی خطوط فرسوده و قدیمی و جایگزینی خطوط جدید با استفاده از لوله های پلی اتیلن سایز ۱۱۰ میلی متری با بیش از ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام می باشد و الباقی اصلاح شبکه و اجرای خطوط به طول ۱۰۰۰ متر تا پایان سال انجام خواهد شد .

مهندس رضازاده خاطرنشان کرد : همزمان با همین عملیات ، بهسازی و به روز رسانی انشعابات مرتبط نیز انجام می پذیرد که تابحال بهسازی و تعمیر و یا تعویض ۵۰۵ رشته انشعاب انجام شده و در همین خصوص نیز اصلاح و بهسازی ۱۶۰ رشته انشعاب فرسوده و قدیمی نیز انجام خواهد شد .

 

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه