true
true
true
مراسم نکوداشت استاد «کیخسرو خروش» به پاس یک عمر آفرینش هنری و اعتلای هنر ایران ششم شهریور برگزار خواهد شد. به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، آیین نکوداشت اساتید برجسته هنر خوشنویسی اتفاقی جدید در حوزه هنر کشور است که با هدف ارتقای جایگاه […]
true
مراسم نکوداشت استاد «کیخسرو خروش» به پاس یک عمر آفرینش هنری و اعتلای هنر ایران ششم شهریور برگزار خواهد شد.
به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، آیین نکوداشت اساتید برجسته هنر خوشنویسی اتفاقی جدید در حوزه هنر کشور است که با هدف ارتقای جایگاه هنرمندان و اساتید این هنر انجام میشود.
نکوداشت استاد امیرخانی در مهر سال 96 اولین مراسمی بود که در موزه خوشنویسان ایران برگزار شد تا آیین نکوداشت خوشنویسان پایه گذاری شود، پس از آن در اردیبهشت امسال نکوداشت استاد اخوین به عنوان دومین مراسم از این آیین شکل گرفت.
سومین مراسم نکوداشت با مناسبت 70 سال کار هنری برای استاد محمدسلحشور، برگزار شد و چهارمین نکوداشت هم از استاد علی راهجیری، برگزار شد. حالا قرار است باز هم موزه خوشنویسی ایران میزبان مراسم بزرگداشت دیگری باشد.
«کیخسرو خروش» که در اردیبهشت سال ۱۳۲۰ در تهران بهدنیا آمد و در سال تحصیلی ۴۰-۴۱ با کسب رتبه اول کنکور وارد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد. سپس در سال ۴۵ باز هم با کسب رتبه نخست دانشگاه هنر را به پایان رساند.
وی همزمان در آموزشگاه آزاد خوشنویسی انجمن خوشنویسان ایران به درک محضر استادالاساتید سیدحسین میرخانی معمار انجمن خوشنویسان نائل و به عنوان اولین دارنده مدرک ممتاز انجمن خوشنویسان ایران شناخته شد.
در سال ۱۳۵۴ شمسی موفق به اخذ مدرک استادی و سال ۱۳۵۸ صاحب مدرک استاد ارشد انجمن خوشنویسان ایران شد.
سالها ممارست در هنر خوشنویسی منجر به کتابت بیش از ۳۵ جلد از آثار ارزشمند ادبی و هنری و عرفانی ایران نظیر دیوان حافظ، فرمان علی بن ابیطالب (ع) به مالک اشتر، وصیتنامه امام خمینی، خسرو و شیرین نظامی، چهار مقاله نظامی عروضی و مثنوی پیر و جوان و …گردید. او از بزرگترین استادان خط نستعلیق معاصراست و آثار خوشنویسی او در دهههای گذشته مورد اقبال خاص و عام بودهاست.
این چهره ماندگار ایران که صاحب درجه یک هنری است در هنر نقاشی محضر استاد علیمحمد حیدریان که مهمترین حاصل مکتب کمالالملک بود، را درک و با آموزههای وی میراث داری این امانت گرانقدر را تاکنون بر عهد گرفته و با افزودههای بسیار تا به عصر امروز رسانده است.
گفتنی است، مراسم نکوداشت استاد خروش چهارشنبه 6 شهریور از ساعت 18 الی 20 در موزه خوشنویسی ایران واقع در خیابان انقلاب اسلامی، خیابان دکتر شریعتی، نرسیده به خیابان حقوقی، بن بست فولادوند موزه خوشنویسی ایران برگزار می شود.
true
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد