× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

رئیس گروه روابط عمومی سازمان بیمه سلامت ایران بر اهمیت خودمراقبتی تاکید کرد و گفت: بخش عمده سال‌های از دست رفته عمر در کشور ما به سبب مرگ زودرس و معلولیت ناشی از حوادث، بیماری‌های روانی و اختلالات رفتاری و همچنین بیماری‌های قلبی است. کاهش بار این بیماری‌ها قطعا مستلزم ارتقای سطح آگاهی مردم و […]

رئیس گروه روابط عمومی سازمان بیمه سلامت ایران بر اهمیت خودمراقبتی تاکید کرد و گفت: بخش عمده سال‌های از دست رفته عمر در کشور ما به سبب مرگ زودرس و معلولیت ناشی از حوادث، بیماری‌های روانی و اختلالات رفتاری و همچنین بیماری‌های قلبی است. کاهش بار این بیماری‌ها قطعا مستلزم ارتقای سطح آگاهی مردم و تغییر رفتار سلامت آن‌هاست.

به گزارش ثمره نیوز به نقل از آی هینا،مرتضی سوری رئیس گروه روابط عمومی سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: خود مراقبتی به وضوح باعث افزایش کارآیی و مهارت های فردی ما می‌شود.خودمراقبتی شامل اقداماتی است آموختنی ، آگاهانه و هدفمند که هر فردی برای خود، خانواده و دیگران انجام می دهد تا سالم بماند، از سلامت جسمی و روانی خود حفاظت کند، نیازهای اجتماعی خود را برآورده سازد، از بیماری‌ها یا حوادث پیشگیری کند، از ناخوشی‌ها و بیماری های مزمن مراقبت کند و نیز از سلامت خود بعد از بیماری حاد یا ترخیص از بیمارستان حفاظت کند.

وی با بیان اینکه خودمراقبتی، گام اولِ سلامت است، گفت: گام اول سلامت، یعنی اینکه که یاد بگیریم خودمان از خودمان مراقبت کنیم و با فعالیت جسمانی منظم و آمادگی روحی کیفیت زندگی مان را بالا ببریم. در حقیقت خودمراقبتی قسمتی از زندگی روزانه است و جایگزین مراقبت تخصصی نیست، بلکه مکمل آن است.

رئیس گروه روابط عمومی سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: بخش عمده سال‌های از دست رفته عمر در کشور ما به سبب مرگ زودرس و معلولیت ناشی از حوادث، بیماری‌های روانی و اختلالات رفتاری و همچنین بیماری‌های قلبی است. کاهش بار این بیماری ها قطعا مستلزم ارتقای سطح آگاهی مردم و تغییر رفتار سلامت آن‌هاست.

وی با اشاره به اینکه مهمترین مهارت برای توانمند سازی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، آموزش مهارت خودمراقبتی است، گفت: بنابراعلام وزارت بهداشت خود مراقبتی می تواند نتایجی از جمله کاهش ۴۰ درصدی مراجعه به پزشکان ، کاهش ۱۷ درصدی مراجعه به پزشکان متخصص، کاهش ۵۰ درصدی مراجعه به مراکز اورژانس، کاهش ۵۰ درصدی در بستری بیمارستانی و ۷ درصد صرفه جویی در درمان را به همراه داشته باشد.

سوری با بیان اینکه کاهش ورودی به مراکز بهداشتی و درمانی با خودمراقبتی مردم و اصلاح فرهنگ سلامت، امکان پذیر است، افزود: با توجه به گسترش فضای مجازی برای پیشگیری آسیب‌های اجتماعی و روانی راهی جز خود مراقبتی وجود ندارد وآموزش مهارت خود مراقبتی، بهترین مسیر برای بهداشت و سلامت در سطح روانی، اجتماعی و معنوی است.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد