× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

سرپرست شهرداری شریف آباد در دیدار با رئیس بهزیستی بر تداوم همکاری در راستای ساختن جامعه عاری از آسیب های اجتماعی و تبیین موفقیت تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری ثمره نیوز، فرهاد بوربور سرپرست شهرداری شریف آباد صبح امروز سه شنبه ۳۱ تیرماه با حضور در اداره بهزیستی با نادره افشارها رئیس آن اداره دیدار و بر تداوم همکاری های شهرداری تاکید کرد.

سرپرست شهرداری شریف آباد در این دیدار بر نقش خدمت گذاری بهزیستی در کم شدن آسیب های اجتماعی تاکید و آنرا موضوعی بسیار مهم در سطح جامعه دانست.

وی با اشاره به تداوم همکاری شهرداری شریف آباد با اداره بهزیستی در راستای حمایت هرچه بیشتر از جامعه هدف آن اداره تصریح کرد: نگاه شهرداری شریف آباد در حمایت از بهزیستی، نگاه همراهی برای سرمایه گذاری در راستای ساختن جامعه عاری از آسیب های اجتماعی و ایجاد فضایی توام با آرامش برای صرف فعل “خواستن ها” برای رسیدن به “توانستن ها” است.
بوربور همچنین ادامه داد: معلولیت محدودیت نیست و این را ما در عمل و در جمع جامعه هدف بهزیستی بسیار مشاهده کردیم در همین راستا نگاه حمایتی ما در چارچوب قانون از بهزیستی ادامه دار خواهد بود و هیچگاه از این وظیفه خود دور نخواهیم شد.

 

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه