true
true
true
سرپرست فرمانداری پاکدشت از پیگیری مشکلات ۲بیمارستان شهرستان با حضور معاون وزیر بهداشت خبرداد.
true
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری ثمره نیوز، مهدی حیدری سرپرست فرمانداری پاکدشت با اشاره به سفر معاون وزیر بهداشت و درمان و احصا مشکلات درمانی اظهارداشت: پیرو پیگیری های متعدد در رفع مشکلات بیمارستان های شهرستان پاکدشت شاهد سفر دکتر سید سجاد رضوی معاون درمان وزارت بهداشت و درمان بودیم.
وی با اشاره به برنامه های متعدد معاون وزیر بویژه احصا میدانی مطالبات مردمی و پرستاران، افزود: معاون وزیر بهداشت و درمان، مسائل ۲بیمارستان زعیم و شهدای پاکدشت را مورد بررسی قرار داد و مشکلات بصورت میدانی از بیماران و پرستاران احصا شد.
سرپرست فرمانداری پاکدشت در ادامه با اشاره به جلسه برگزارشده پس از بازدیدهای میدانی، بیان کرد: پس از بازدیدها جلسه بررسی مسائل برگزار و از بخش مدیریتی شهرستان مشکلات پیگیری شد. تصمیمات خوبی اتخاذ شد و مقرر شد با استفاده از تمام ظرفیتها،مشکلات این مراکز درمانی در بخشهای تجهیزات ،نیروی انسانی و دیگر موضوعات مرتفع شود.
مهدی حیدری عنوان کرد: امیدواریم با بهره گیری از ظرفیتهای وزارت بهداشت ، دانشگاه علوم پزشکی و یاری دستگاهها و خیرین در راستای ارائه کامل خدمات درمانی به مردم اقدامات خوبی صورت گرفته و شاهد رضایتمندی بیش از پیش مردم از خدمات دهی بهتر این دو بیمارستان باشیم.
true
true
true
true

