× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

نوراله طاهری، فرماندار شهرستان اسلامشهر، در جلسه شورای اداری این شهرستان بر نقش بی‌بدیل مردم در اقتدار نظام اسلامی تأکید کرد و با اشاره به لزوم تحول در ساختار و عملکرد ادارات گفت: اسلامشهر با جمعیت بیش از ۷۰۰ هزار نفری شایسته بدنه‌ای قوی و پاسخگو در دستگاه‌های اجرایی است.

به گزارش گروه اجتماعی ثمره نیوز،صبح امروز هفتم مهرماه جلسه شورای اداری شهرستان اسلامشهر به ریاست نوراله طاهری فرماندار و با حضور ائمه جمعه، جانشین فرماندهی انتظامی، فرماندهان سپاه اسلامشهر و چهاردانگه و دیگر معاونین فرمانداری و مدیران و مسئولان ادارات و دستگاه‌های مختلف در سالن همایش‌های شهید رئیسی برگزار شد.

 

 

فرماندار اسلامشهر در سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، ایام هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس را تبریک گفت و تأکید کرد: عزت امروز کشور ما مرهون خون شهدا و ایستادگی بزرگان نظام است. بین عزت و ذلت، ملت ایران همواره راه عزت را انتخاب کرده است.

 

 

او با انتقاد از برخی رفتارهای اداری نسبت به مردم هشدار داد:وای به حال مسئولی که جواب سلام این مردم را با اخم بدهد. همه آنچه داریم از همین مردم است و مسئولان باید خدمت به مردم را وظیفه دینی و ملی خود بدانند.

 

 

طاهری وضعیت بدنه اداری شهرستان را نامناسب توصیف کرد و افزود:ادارات اسلامشهر متناسب با جمعیت و جایگاه شهرستان نیستند. این شهر با بیش از ۷۰۰ هزار نفر جمعیت، بدنه‌ای ضعیف و نحیف دارد که نیازمند ارتقا و سازماندهی جدی است.

 

 

وی با اشاره به برخی پروژه‌های در حال اجرا گفت: بیش از ۳۴ مدرسه در حال ساخت است، همچنین پروژه‌های مترو، بیمارستان و حفر چاه‌های آب در دستور کار قرار دارد. اما متأسفانه ۳۰ تعاونی مسکن بالای ۲۰۰ واحد در شهرستان هیچ اقدامی برای سرانه‌های آموزشی نکرده‌اند که باید پیگیری شود.

 

 

فرماندار اسلامشهر همچنین خواستار پیگیری مصوبات شورا توسط مدیران شد و تصریح کرد: برخی از مسئولان حتی حال پرسیدن از مصوبات و پیگیری آن را ندارند. اگر مصوبه‌ای روی زمین بماند، نتیجه‌ای جز عقب‌ماندگی برای شهرستان ندارد.

 

 

او در بخش دیگری از سخنانش خطاب به مدیران شهرستان گفت: توجه به مکاتبات، تذکرات و مصوبات ضروری است. بازرسی‌ها نشان داده بسیاری از ادارات در پاسخگویی و رعایت نظم، وضعیت ضعیفی دارند که قابل قبول نیست.

 

 

طاهری در پایان از زحمات سپاه، نیروی انتظامی، مسئولان استانی و ائمه جمعه قدردانی کرد و یادآور شد:شورای اداری مهم‌ترین جلسه شهرستان است و باید به آن احترام ویژه گذاشت. اثرگذاری مسئولان تنها با حضور صوری در جلسات محقق نمی‌شود، بلکه باید در عمل و پیگیری مطالبات مردم نمایان شود.

انتهای پیام/

حسین رشیدی

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه