× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

اجرای برنامه های سند تحول و تعالی قوه قضائیه و در راستای کاهش آسیب های اجتماعی "طرح قاضی در مدرسه" با هدف کاهش آسیب و بزه در بین دانش آموزان و ارتقای آگاهی حقوقی آن ها در مدارس دخترانه و پسرانه شهرستان ملارد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی ثمره نیوز، محمدجواد رضازاده، رییس دادگستری شهرستان ملارد گفت: طرح “قاضی در مدرسه” با هدف ارتقاء سواد حقوقی دانش‌آموزان و کاهش میزان جرم و بزهکاری در آنان، به همت دادگستری شهرستان ملارد و با محوریت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم برگزار شد.

رییس دادگستری شهرستان ملارد اظهار داشت: هدف از این طرح آشنایی دانش‌آموزان با حقوق و وظایف قانونی خود در جامعه و کسب آگاهی لازم درباره جرایم و رفتارهای مجرمانه است که در مدارس پسرانه باقرالعلوم و دخترانه همت در قالب آموزش مسائل اساسی حقوقی با زبانی ساده و قابل فهم، توسط خیری، رئیس شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ ملارد اجرایی شد.

رضازاده تصریح کرد: طرح “قاضی در مدرسه” به ترویج فرهنگ حقوقی در میان جوانان و تقویت حس مسئولیت‌پذیری اجتماعی آن ها کمک می‌کند و پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی در میان دانش‌آموزان مقاطع تحصیلی راهنمایی و دبیرستان از جمله اهداف کلیدی این طرح است؛ آگاه‌سازی دانش‌آموزان نسبت به خطرات بزه دیدگی و مسئولیت‌پذیری آنان در مواجهه با اعمال و رفتارهای مجرمانه از دیگر اهداف این طرح است.

وی افزود: این اقدامات از جمله برنامه‌های کلیدی در راستای بهبود ارتباط بین دستگاه قضایی و جامعه به ویژه نسل جوان است.

رییس دادگستری شهرستان ملارد با استقبال از این طرح، تأکید کرد: که استمرار برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند به افزایش آگاهی حقوقی در بین دانش‌آموزان کمک کند و زمینه‌ساز ایجاد نسلی آگاه و مسئول در زمینه رعایت قوانین و حقوق شهروندی باشد.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه