× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

استاندار تهران صبح امروز با همراهی فرماندار اسلامشهر و مدیران استانی از پروژه‌های عمرانی این شهرستان بازدید کرد و از تسریع در تکمیل مترو، بهره‌برداری قریب‌الوقوع بیمارستان ۴۰۱ تختخوابی و فعال‌سازی بندر خشک آپرین خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی ثمره نیوز،صبح امروز در آستانه میلاد هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت علی ابن موسی الرضا(ع)، محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، در جریان هفتمین سفر شهرستانی خود، با همراهی نورالله طاهری فرماندار اسلامشهر و جمعی از معاونان و مدیران کل استانداری، از پروژه‌های عمرانی اسلامشهر بازدید کرد.

 

 

وی در جمع خبرنگاران هدف این سفر را بررسی ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان عنوان کرد و گفت: این بازدیدها مقدمه‌ای برای تدوین نقشه راه توسعه شهرستان در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خواهد بود.

 

 

استاندار تهران با اشاره به برخی عقب‌ماندگی‌ها در شاخص‌های توسعه‌ای نظیر سرانه آموزشی و بهداشتی، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم، مسئله حمل‌ونقل عمومی است که با اجرای پروژه مترو از ایستگاه آزادگان تهران تا میدان نماز اسلامشهر، به طول ۱۰.۵ کیلومتر، در حال پیگیری است.

 

 

معتمدیان افزود: عملیات حفاری تونل به‌طور کامل به پایان رسیده، ریل‌گذاری ۱۵ درصد و ایستگاه‌ها ۷۵ درصد پیشرفت دارند. در سفر اسفندماه ریاست‌جمهوری، ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه مصوب شد. با بهره‌گیری از ظرفیت ماده ۵۶ و منابع شهرداری، امیدواریم پروژه مترو به‌زودی به بهره‌برداری برسد.

 

 

وی همچنین از روند پیشرفت بیمارستان ۴۰۱ تختخوابی اسلامشهر خبر داد و گفت: این بیمارستان ۹۶ درصد پیشرفت دارد. تنها محوطه‌سازی، تأمین تجهیزات و جذب نیرو باقی مانده که با پیگیری از وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه، امیدواریم در چند ماه آینده آماده بهره‌برداری شود.

 

 

در ادامه این بازدید، معتمدیان به همراه هیئت همراه از بندر خشک آپرین نیز بازدید کرد و این منطقه را شاهراه ارتباطی ریلی کشور دانست. وی افزود: بخش‌هایی از زیرساخت‌ها آماده شده و با ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و حمایت دولت، این منطقه می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی توزیع کالا از طریق ریل تبدیل شود.

 

 

وی در پایان ضمن قدردانی از مردم و مسئولان شهرستان، اظهار امیدواری کرد که با جمع‌بندی مسائل، تحولات جدی در مسیر توسعه اسلامشهر رقم بخورد.

انتهای پیام/

حسین رشیدی

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه