true
true
true
نماینده حوزه انتخابی مرودشت و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی گفت: سوابق حضور ظفرقندی در دفاع مقدس به همراه رزومه اجرایی و علمی شان نوید از رای اعتماد خوبی را به همراه دارد.
true
به گزارش ثمره نیوز،اسفندیار عبداللهی درخصوص نظر و نگاه نمایندگان مجلس به ویژه در کمیسیون تخصصی مورد نظرشان عنوان کرد: ما در کمیسیون یک بنایی را گذاشتیم که همه نظرها جمع شود و به صورت جمعی اعلام کنیم.
وی ادامه داد: ظفرقندی به کمیسیون آمدند و دانش و اشراف شأن به وزارت بهداشت تایید شد، فقط یک سری ابهاماتی برخی نمایندگان داشتند که به شخصه پس از مطالعه کتاب وی درخصوص حضورشان در دفاع مقدس، نگاه خودم به ظفرقندی تغییر کرد و موافق تایید وی هستم.
عبداللهی در ادامه با اشاره به نامه ظفرقندی به دبیرکل سازمان ملل درخصوص محکومیت جنایات رژیم صهیونسیتی در جنگ غزه ادامه داد: من این نامه و توییت های ظفرقندی در حمایت از مردم فلسطین خوانده ام و نظر خودم به وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت موافقت است.
وی با اشاره فردا و شنبه نیز جمع بندی نهایی در این زمینه را خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: امیدواریم نظر نهایی آن چند نماینده در کمیسیون که ابهاماتی داشتند برطرف شود و ظفرقندی رای اعتماد خوبی را دریافت کنند.
انتهای پیام/
true
true
true
true

