× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری تهران از روند برگزاری آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی ثمره نیوز، میثم یاری معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان تهران با حضور در حوزه امتحانی برگزاری آزمون، از روند اجرا و نحوه برگزاری آزمون بازدید کرد.
در این بازدید، وی ضمن گفت‌وگو با عوامل اجرایی و ناظران، در جریان جزئیات فرآیند برگزاری، تمهیدات تدارک‌ دیده‌شده و رعایت الزامات و استانداردهای نظارتی قرار گرفت.

یاری، با قدردانی از تلاش‌های برگزارکنندگان، بر اهمیت حفظ آرامش داوطلبان، دقت در اجرا و صیانت از سلامت آزمون تأکید کرد و افزود: ایجاد شرایط مطلوب برای داوطلبان و تضمین عدالت در آزمون، اولویت اصلی ماست و تمامی اقدامات لازم برای برگزاری دقیق و منظم آزمون انجام شده است.

در حوزه امتحانی استان تهران بیش از ۷ هزار داوطلب شرکت کردند که بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ داوطلب زن و بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ هزار داوطلب مرد هستند.

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه