true
true
true
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه ورامین گفت: قطعا در صورت تایید تخلف با واحد مجرم برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
true
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری ثمره نیوز، طی تماس یکی از شهروندان ورامین درخصوص دریافت نامرغوب و پیداشدن مارمولک در نان، بازرس فرمانداری ویژه این شهرستان در همراهی با اتحادیه نانوایان، بازرسی اداره صمت و نماینده شبکه بهداشت از نانوایی مذکور بازدید کردند.
نمونه مشاهده شده از فرد شاکی گرفته و تا بررسی فنی کارشناسان شبکه بهداشت و همچنین اجرا موارد قانونی تا حصول نتیجه اجرایی شود.
حسن فیروزی معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری ویژه ورامین، اظهارداشت: موضوع جنجالی پیدا شدن مارمولک در نان یکی از واحدهای نانوایی ، پس از بررسی های لازم و نظر کارشناسی و اثبات تخلف به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه ورامین با تاکید بر احقاق حق مردم بیان کرد: قطعا در صورت تایید تخلف با واحد مجرم برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
فیروزی در پایان بر تأمین حقوق بهداشتی شهروندان ورامین تاکید و آنرا از اولویت های دولت وفاق ملی دانست.
true
true
true
true

