true
true
true
سمانه مسیح از هنرمندان بخش دانشجویی نهمین سمپوزیوممجسمهسازی تهران گفت: در این رویداد هنری دانشجویان به چشم هنرمند دیده میشوند و هویتی مستقل دارند. به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان زیباسازی شهر تهران، سمانه مسیح، دانشجوی مجسمهسازی دانشگاه نیشابور درباره برگزاری نهمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران، گفت: حضور […]
true
سمانه مسیح از هنرمندان بخش دانشجویی نهمین سمپوزیوممجسمهسازی تهران گفت: در این رویداد هنری دانشجویان به چشم هنرمند دیده میشوند و هویتی مستقل دارند.
به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان زیباسازی شهر تهران، سمانه مسیح، دانشجوی مجسمهسازی دانشگاه نیشابور درباره برگزاری نهمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران، گفت: حضور در بخش دانشجویی سمپوزیوم تهران گام مهم و موثری در آموزش هنرمندان نسل آینده است. این سمپوزیوم در زندگی و آینده کاری ما دانشجویان بسیار موثر است؛ زیرا وقتی از فضای دانشگاه جدا میشویم، به واسطه سمپوزیوم میتوانیم با بسیاری از اساتید و هنرمندان آشنا شده و ارتباط برقرار کنیم. در واقع این تعامل باعث آموزش بهتر و ایجاد کیفیت در آثار میشود.
این هنرمند جوان درباره اثر اجرایی خود در این سمپوزیوم، بیان کرد: نام اثر من “زمان” است و ایده این اثر بیشتر بر مبنای گذر زمان شکل گرفته است. در این اثر، من به این فکر کردم که ما در زندگی طی هر ثانیه و زمان در حال تغییر هستیم و این تغییر اینقدر جزئی و کوچک است که در نقطههایی حتی میمیک صورت ما نیز زمان را نشان میدهد و حتی صحبت کنونی ما در زمان و گذر بعدی ادامه نمییابد.
مسیح ادامه داد: به نظرم سطح آثار نهمین سمپوزیوم مجسمهسازی تهران به لحاظ کمی و تنوع، بسیار خوب و قابل توجه است و حتی در بخش دانشجویی نیز آثار خوبی را شاهد هستیم.
او افزود: من احساس میکنم اگر تبلیغات سمپوزیوم مجسمهسازی تهران بیشتر شود، بهتر است زیرا به این واسطه میتوان، کنجکاوی مردم عادی و جامعه را برانگیخت تا در این فضا حضور پیدا کنند و با هنر از نزدیک بیشتر آشنا شوند.
این هنرمند تصریح کرد: برای بسیاری از مردم فضای هنر مجسمهسازی میتواند جالب و جذاب باشد به خصوص که در سمپوزیم تهران از هنرمندان جوان تا افراد حرفهای و پیشکسوت را نیز داریم، بنابراین مردم میتوانند از نزدیک با نگاه و دیدگاههای هنرمندان آشنا شوند. در واقع حضور مردم در این فضاها میتواند آنها را بیشتر درگیر هنر کند و تاثیر بیشتری را بر بافت جامعه بگذارد.
مسیح، فضای اجرایی سمپوزیوم را کاملا مثبت خواند و گفت: تا امروز تعاملات در فضای سمپوزیوم بسیار دوستانه و خوب بوده بنابراین ما به راحتی میتوانیم از تجربیات اساتید استفاده کنیم. به خصوص که در بخش دانشجویی این توجهات بیشتر و محترمانه است، ضمن اینکه در نهایت دانشجویان نیز به چشم یک هنرمند دیده میشوند و هویتی مستقل دارند.
نهمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران تا 4 آذرماه در منطقه گردشگری عباس آباد، مجاور بوستان نوروز در حال برگزار است.
true
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد
true