× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

مدیر شهرداری منطقه شش اسلامشهر، صبح امروز در مراسمی در آستانه میلاد امیرالمؤمنین علی(ع) و روز پدر، با اشاره به شرایط اجتماعی منطقه شش گفت: شاید منطقه شش از نظر امکانات کم برخوردار باشد، اما مردم آن خوش‌قلب، شریف و قدردان‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی ثمره نیوز،صبح امروز و هم‌زمان با سالروز میلاد باسعادت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام و گرامیداشت روز پدر، آیین تجلیل از پدران شاغل در شهرداری منطقه شش اسلامشهر با حضور مدیر و کارکنان این منطقه برگزار شد، مراسمی که علاوه بر جنبه مناسبتی، به تریبونی برای طرح دغدغه‌های اجتماعی، انسانی و مدیریتی در یکی از مناطق کمتر برخوردار اسلامشهر تبدیل شد.

 

عبدالله نایبی، مدیر شهرداری منطقه شش اسلامشهر، در جمع پرسنل این منطقه با تأکید بر ماهیت اجتماعی مأموریت مدیریت شهری اظهار کرد:کار کردن در منطقه ۶، کار کردن در یک منطقه ضعیف است؛ مردمی که از نظر اقتصادی با محدودیت‌هایی مواجه‌اند، اما انسان‌های بسیار خوب، خوش‌قلب و خانواده‌های بسیار شریفی در این منطقه ساکن هستند.

 

خدمت در مناطق کم برخوردار،افتخار مدیریت شهری است

وی با اشاره به شرایط خاص شهرک امام حسین(ع) و مسکن مهر و مطالبات انباشته ساکنان این محدوده افزود:در منطقه ۶ هم موضوع مسکن مهر مطرح است و هم مشکلات معیشتی در شهرک امام حسین(ع)، اما همین مردم با ساده‌ترین خدمات آن‌قدر صادقانه تشکر می‌کنند که آدم با خودش فکر می‌کند چه کاری انجام داده، در حالی که این خدمات وظیفه ماست و بابت انجام وظیفه نباید انتظار تشکر داشت.

 

مدیر شهرداری منطقه شش اسلامشهر با تأکید بر اینکه سرمایه اصلی مدیریت شهری، نیروی انسانی متعهد است، اظهار کرد:اینجا مردم ما را می‌شناسند و می‌دانند خدمت یعنی چه به همین دلیل، خواهش من از همه همکاران این است که به‌ویژه در ماه رجب و به احترام حضرت علی علیه‌السلام، با ارباب‌رجوع با سعه‌صدر، احترام و کرامت بیشتر از قبل برخورد کنند.

 

نایبی با اشاره به نقش هر واحد سازمانی در حل مشکلات شهروندان تصریح کرد:در هر زمینه‌ای و در هر واحدی که فعالیت می‌کنید، اگر راهکاری به ذهنتان می‌رسد ارائه بدهید، حتی یک اقدام کوچک هم می‌تواند گره‌ای از کار مردم باز کند.

 

وی ادامه داد:ما تعدادی از شما را امروز دعوت کردیم، چون معتقدیم این زحمات دیده می‌شود،وقتی برای مردم شریف کار می‌کنید، بدانید خداوند دارد زحمات شما را می‌بیند و هیچ خدمتی بی‌پاسخ نمی‌ماند.

 

مدیر شهرداری منطقه شش اسلامشهر در پایان با دعایی خطاب به کارکنان و شهروندان گفت:از خداوند متعال می‌خواهم به احترام حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام، هر آنچه خیر است برای همه ما رقم بزند.

 

https://samarehnews.ir

در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی، از پدران شاغل در شهرداری منطقه شش اسلامشهر به پاس تلاش‌های آنان در عرصه خدمت‌رسانی شهری و ایفای نقش مؤثر در خانواده تجلیل شد.

انتهای پیام/

حسین رشیدی

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه