× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

با تدبیر سرپرست شهرداری شریف اباد در راستای ارتقای خدمات دهی، بیش از یکصد سطل زباله مکانیزه به ناوگان خدمات شهر اضافه شد

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری ثمره نیوز، با تدبیر فرهاد بوربور سرپرست شهرداری شریف آباد در بخش خدمات شهر، ۱۵۰ سطل زباله مکانیزه خریداری و به ناوگان خدمات شهر شهرداری شریف آباد افزوده شد.

سرپرست شهرداری شریف آباد با اشاره به اهمیت تجهیز در بخش خدمات شهر آنرا در راستای تقویت و ارتقای سطح بهداشت محیطی ، پیشگیری از شیوع انواع بیماری ها جلوگیری از رها سازی زباله در سطح شهر مهم دانست و بر تداوم افزایش تجهیزات برای رفع نیاز مدیریت شهری تاکید کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه نیاز شهر به ارتقای حوزه خدمات بسیار حائز اهمیت است، تاکید کرد: در این دوره ۱۵۰ سطل زباله مکانیزه با اعتباری بالغ بر ۱۵میلیارد ریال خریداری و برای ارائه خدمات عادلانه در کوچه ها و خیابان های شهر در محل های مشخص شده جاگذاری خواهدشد.

 

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه