true
true
true
خلع های قوانین اداری و رسیدگی به مشکلات و رعایت منشور حقوق شرعی و قانونی بیماران و همراهان آنها همچنان بعد از گذشت سال ها از وعده های دولت مردان همچنان در برخی از بیمارستان ها مشهود است.
true
به گزارش خبرنگار سلامت ثمره نیوز، بیمار ح.ر به دلیل mi و یا ساده تر بتوان گفت سکته قلبی و تنگی عروق از مورخ ۲۶ لغایت ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۰ در icu آنژیوگرافی سپهر بیمارستان بهارلو تهران پذیرش شده و پس از آن در دو مرحله مورد عمل جراحی سرپایی آنژیو پلاستی قرار گرفت.
طبق اظهار همراه و خود بیمار در تاریخ ۲۸ اسفندماه بیمار به دلیل تعطیلی icu بخش آنژیوگرافی سپهر بیمارستان بهارلو به خاطر تعطیلات عید نوروز بیمار ح.ر به بخش ccu منتقل می شود تا بخش فوق الذکر تعطیل شود.
اما این مسئله زمانی جالب می شود که همراه بیمار طبق نظر پزشکان در تاریخ ۲۹ اسفند جهت مرخص کردن بیمار خود به این بیمارستان مراجعه می کند و با وجود آنکه تمامی مبلغ صورتحساب آن را در حسابداری بیمارستان پرداخت کرده و رسید آن را به بخش تحویل نموده بود متأسفانه بخش ccu از خروج بیمار ممانعت کرده و عنوان نموده بودند که به دلیل تعطیلی icu آنژیوگرافی سپهر و دقیق مشخص نبودن هزینه های خدمات باید کارت ملی به بخش سپرده شود تا مجدد بیمار و یا همراهان این بیمار بعد از تعطیلات عید به بیمارستان مراجعه کنند و مجدد استعلام صورت حساب اخذ کنند و تا کارت ملی برای ضمانت سپرده نشود از خروج بیمار ممانعت می شود.
بیمار اظهار داشت: بعد از اعتراض و فشار عصبی روحی و جسمی به دلیل این واقعه به اجبار به دلیل اینکه بتوانم از بخش خارج شوم تا موضوع را از طریق مدیران بیمارستان پیگیری کنم کارت ملی خود را برای ضمانت به منشی بخش تحویل دادم و با وجود اینکه نباید هم به دلیل سکته قلبی که در روزها قبل برای بنده اتفاق افتاده بود و هم به دلیل آنژیوپلاستی روز قبل ترخیص زیاد راه میرفتم به اتاق سوپروایزر بیمارستان مراجعه کردم اما درب اتاق قفل بود و پس از آن به اتاق رئیس بیمارستان مراجعه کردم که متأسفانه ریاست بیمارستان به دلیل حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی معلوم نبود که دقیقا در چه موقعیتی قرار دارد.
وی در ادامه گفت: در همین وضعیت بودم که یاد جمله ای از مقام معظم رهبری مبنی براین که بیمار به جز رنج بیماری نباید درد دیگری داشته باشد افتادم که چند سئوال را در ذهن بنده و دیگر بیماران و همراهان آنها ایجاد کرد:
۱-چرا باید بعد از گذشت سالها از این خواسته مهم رهبری همچنان در برخی بیمارستان های خصوصی و دولتی با مردم شریف اینگونه رفتار شود؟
۲-چرا نباید کسی پاسخگوی درد و رنج بیماران باشد و اکثر مدیران حوزه درمان که به جای رسیدگی و ایجاد روال منطقی اداری مبتنی بر اصول درست و صحیح اداری،فقط برای رفع مشکلات بیماران عنوان می کنند که در صورت هرگونه شکایت و یا انتقاد به واحدهای ثبت شکایات مراکز مراجعه کنید؟
۳-چرا باید به دلیلی تعطیلات عید نوروز و تعطیلی بخش های بیمارستان ها بیماران تاوان آن را برای مراجعه کیلومترها به بیمارستان متحمل شوند آیا اینگونه رفتارها در شأن مردم شریف ایران اسلامی است؟
امیدواریم که رئیس جمهور محبوب و مردمی دولت سیزدهم و شخص وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با در نظر گرفتن اینکه تمامی پرسنل زحمت کش و خدوم شاغل در بیمارستان های از زمان شیوع ویروس منحوس کرونا زحمات و ایثارگری های بسیاری را از خود نشان داده اند اما باید یادآور شد دور از انتظار نبود اگر برای بیمار فوق اتفاقات جانی تلخ و غیر قابل جبرانی رخ می داد، که لازم است با اینگونه رفتارها که مصداق بارز گرو نگه داشتن بیماران است دستورات جهادی را جهت برخورد جدی و عاجلی با عوامل این اتفاق و افرادی که با اینگونه رفتارها موجبات نارضایتی و اذیت و آزار بیماران و همراهان آنها فراهم می کنند صورت گرفته و در قوانین منشور حقوق بیمار و همراه بیمار مجدد بازنگری هایی صورت پذیرد.
true
true
true
true