true
true
true
خطیب نمازجمعه شریف آباد با اشاره به جنگ ترکیبی فتنه اخیر در کشور گفت: اقتصاد نابسامان کشور بخشی به دلیل افراد غیر متخصص در تیم اقتصادی است اما بخش دیگر به دلیل کودتای اقتصادی دشمنان در ادامه فتنه جنگ ترکیبی اخیر است.
true
به گزارش ثمره نیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین قاسم خداپرست در خطبه های این هفته نمازجمعه با اشاره به اهمیت اجرای تقوای الهی اظهارداشت: امام حسین(ع) میفرمایند وصیت و سفارش می کنم شما را به تقوای الهی، حلال الهی و حرام الهی را رعایت کنید، خداوند متعال ضامن شده که اگر کسی تقوا را رعایت کند ناخوشی ها را به خوشی تبدیل می کند.
وی افزود: در زندگی مومن همه چیز خوب است همه سختی ها با تحمل رفع می شود و خداوند ضامن شده آنهایی که که تقوا را رعایت می کنند از آنجایی که توقع ندارند روزی شان را می دهد.
خطیب نمازجمعه شریف آباد در ادامه اضافه کرد: ماه مبارک شعبان ماه پربرکت و معنویت و سراسر خیر و رحمت و فراوانی است، در این ماه هیچ عزایی نداریم و سراسر شادی است؛ ماهی مملو از رحمت و نور و شادی است؛ این ماه از چند جهت مبارک است، نخست موالید نورانی امام حسین(ع)، قمربنی هاشم(ع)، امام سجاد(ع)،علی اکبر(ع) وقطب عالم آفرینش حضرت مهدی(عج) در این ماه مقارن شد؛ دومین این ماه منتسب به پیامبر مکرم اسلام(ص) است. حضرت محمد مصطفی(ص) میفرمایند شعبان ماه من است و خدا رحمت کند کسی را که در این ماه به من کمک کند؛ اما چگونه می توان به پیامبر کمک و نصرت رساند؟ این سخن به آن معناست که شبیه اخلاق ایشان رفتار کنیم، حضرت محمد(ص) میفرمایند شبیه تر از شما به من کسی است که اخلاقش شبیه من باشد.
خداپرست در ادامه اذعان کرد: با رعایت خلق و خوی ایشان چون یک لبخند زدن، تواضع و فروتنی کردن، شادکردن دل مردم و رفع مشکلات و مسائل مردم می توان به پیامبر خوبی ها نزدیک شد؛ ویژه ترین صفت پیغمبر عبودیت و بندگی و تسلیم در برابر خدا بودن است.
وی در ادامه با تبریک فرا رسیدن میلاد پربرکت امام حسین(ع) به محضر امام عصر روحی الفداه، رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای(حفظه الله) و مردم شریف گفت: در روزگاری که فخر و مباهات و تکبررواج داشت، اباعبدالله الحسین(ع) با تمام تواضع در کنار مسکینان مینشست و در پنهان و آشکار به مسائل نیازمندان، مسکینان و محرومین و فقرا رسیدگی می کرد؛ امام سجاد(ع) نیز یکی از یادگاران صحیفه مبارکه سجادیه است؛ صحیفه سجادیه کتاب جامع تمام تعالیم اسلامی درقالب دعا است، صحیفه سجادیه یک سلاح است و دارای جنبه های مختلفی چون فردی و اجتماعی است؛ یکی از اساسی ترین مسائل آن اصل قرآن است، نفی سلطه و در برابر ظلم و طاغوت و استکبار تسلیم نشدند، امام سجاد(ع) قدرت شمشیر زدن نداشت اما با صحیفه سجادیه آموزش مقابله با ظلم را می دادند.
خطیب نمازجمعه شریف آباد در ادامه به شخصیت اخلاقی قمربنی هاشم اشاره کرد و ابراز کرد: ۵عنصر شخصیتی قمربنی هاشم(ع) بصیرت،جهاد، همراهی امام زمانش ، مقاومت،شهادت بود که در ذیل ایمان و باور شکل گرفتند؛ اینها درس زندگی هستند اباعبدالله الحسین توجه به محرومین، امام سجاد تسلیم نشدن در برابر ظلم و استکبار و قمر بنی هاشم بصیرت؛ اتفاق اخیری که در شنبه ۲۲بهمن سال جاری اتفاق افتاد گوشه ی از این جلوه این بصیرت بود؛ بصیرت و نفوذ بصیرت انسان را در کوران حوادث نجات می دهد، حرکت بزرگ ۲۲بهمن یک نمونه و گوشه از اقتدار این مکتب ناب است.
وی در ادامه با اشاره به معنای حقیقی پاسدار و پاسداری گفت: پاسدار و پاسداری یک مقوله نظامی نیست درسست است که در مقوله نظامی سپاه بازوی قوی نظام است و باعث خودکفایی در عرصه تسلیحات در کنار دیگر نیروهای نظامی کشور شده و امنیت کشور افزایش یافته اما سپاه را یک نیروی نظامی نمی دانیم، پاسداری یک فرهنگ است و بمعنای عزت و افتخار و مجاهدت و فداکاری در همه عرصه ها و حوزه هاست؛ همانگونه که رهبری فرمودند از سپاه انتظار می رود به جذب و پرورش و آموزش جوانان در طراز انقلاب اسلامی بپردازد.
خداپرست در مبحث پایانی خطبه این هفته با اشاره به وضعیت نابسامان اقتصادی کشور تصریح کرد: وضعیت نابسامان اقتصادی و التهابات بازار ارز و طلا و معیشت مردم قابل قبول نیست اما نمی توان فقط این را بیان کرد. وضعیت اقتصادی امروز ادامه جنگ ترکیبی چندماه گذشته دشمنان است، کودتای اقتصادی ادامه همان جنگ ترکیبی و ناامید کردن مردم از نظام و نشان دادن ناکارآمدی مسئولان نظام است؛ مردم در حرکات مختلف چه فتنه اخیر و راهپیمایی ۲۲بهمن دشمنان را ناامید کردند پس دشمنان ملت راتحت فشار قرار می دهند؛ مسئولان و مردم نگاه شان در این شرایط نگاه ارتجاعی نباشد بلکه نگاه انقلابی داشته باشند؛ دشمن هیچگاه ساکت نمی شیند و از ساکت نشستنش باید تعجب کرد؛ این انقلاب زمینه ساز تمدن نوین جهانی و اسلامی است؛ تلاش بردی ایران هراسی ایجاد نارضایتی و زدن اتهامات سخیف به جمهوری اسلامی برای ساخت سلاح هسته ی که برخلاف شرع است از جمله اقدامات چندسال اخیر دشمنان بر علیه ایران است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: شهادت مردم و بسیجیان در فتنه اخیر مهم نبود اما از دیدگاه دشمنان اعدام ۴نفر هتاک به انقلاب و به خاک و خون کشیدن مردم و بمب گذاری ضد حقوق بشر است مگر مردم بشر نیستند؛ سرکرده گروه تندر که پرونده ش مملو از تخریب و بمب گذاری و ایجاد رعب و وحشت بوده بشر است؛ از قوه قضائیه برای برخورد با این افراد تشکر می کنیم اما این فرافکنی دشمنان نشان استیصال آنها در مقابل ملت شریف ایران است؛ کودتای اقتصادی دشمنان وجود دارد و مسئولان نباید ساکت بنشینند، ریاست جمهور آرامش ندارد و ۲۴ساعته در تلاش راست، راه برخورد با آن استفاده از افراد متخصص و توانمند و متعهد و کارآمد است افراد سالم متدین ناکارآمد بدرد تیم اقتصادی نمی خورد.
true
true
true
true