× منوی بالا منوی اصلی منوی فوتر

استاندار تهران با تاکید بر اهمیت پیگیری مسائل تولید کنندگان در سرعت بخشی بر رشد اقتصاد کشور، گفت: تأمین نیازمندی‌های تولید اولویت است

به گزارش پایگاه خبری ثمره نیوز؛ به مناسبت آغاز هفته دولت پست برق شهرک صنعتی شمس‌آباد به طول ۲ و نیم کیلومتر دو مداره با حضور علیرضا فخاری استاندار تهران و دیگر مسئولان افتتاح شد.

فخاری در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت: شهیدان رجایی و باهنر به عنوان اسوه و نمونه دولتمردان در تراز انقلاب اسلامی هستند و افتخار می‌کنیم در این ایام به یاد منش و سیره شهدای گرانقدر به ویژه شهدای دولت، هفته دولت را با این پروژه آغاز می کنیم.

وی با تشکر از شرکت برق و وزارت نیرو افزود: جبران ناترازی برق به عنوان مشکل تولید باید از سر راه برداشته شود و در موقعیت فعلی با بهره برداری از پست موقت و در آینده پست مجاور ۶۳ کیلوولتی اطمینان بخشی برای صنعت ایجاد شود.

استاندار تهران عنوان کرد: در جلسه قبل یکی از دغدغه‌های تولیدکنندگان، قطع مکرر برق بود که باید اطمینان‌بخشی ایجاد شود، چراکه تولید مترادف با تامین نیازمندی های انرژی به ویژه برق می‌باشد.

فخاری سپس گفت: امید است شاهد رشد تولید و تحقق شعار سال باشیم و سهمی در توسعه و تعالی کشور داشته باشیم.
#هفته_دوات
#استانداری_تهران

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه