true
true
true
نبود شبکه حمل و نقل عمومی مناسب در شهراحمدآباد مستوفی اسلامشهر ، موجب نارضایتی شهروندان شده بود که طی پیگیری های انجام شده خط تاکسی به مقصد میدان آزادی تهران جهت تسهیل در عبور و مرور مردم شریف احمدآباد راه اندازی شد.
true
به گزارش ثمره نیوز،نبود شبکه حمل و نقل عمومی مناسب در شهراحمدآباد مستوفی اسلامشهر ، موجب نارضایتی شهروندان شده بود که طی پیگیری های انجام شده توسط مهدی شریفیان نماینده مجلس شورای اسلامی و مدیریت شهری این شهر خط تاکسی به مقصد میدان آزادی تهران در فاز اول با تأمین ۷ دستگاه تاکسی جهت تسهیل در عبور و مرور مردم شریف احمدآباد راه اندازی شد.
توکل حیدری سرپرست سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری احمدآباد مستوفی با اعلام این خبر اظهار داشت: مردم متدین و شریف شهر احمدآباد مستوفی لایق بهترین خدمات هستند و وظیفه ما در سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری این شهر ارائه هرچه بهتر و مطلوب تر خدمات است.
وی گفت:مجموعه مدیریت شهری و مخصوصا نماینده مجلس شورای اسلامی،شهردار و اعضای شورای شهر،کمک کردند تا ایستگاه تاکسی شهر احمدآباد مستوفی به ایستگاه متروی میدان آزادی از بیست و هفتم فروردین ماه سال جاری با تجهیز ۷ دستگاه تاکسی راه اندازی شود تا مردم شهر احمدآباد مستوفی بتوانند راحت تر به شهر تهران رفت و آمد داشته باشند و تعداد تاکسی های این خط قطعا افزایش پیدا خواهد کرد.
سرپرست سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری احمدآباد مستوفی در ادامه افزود:اقدامات اداری و پیگیری تخصیص تعداد ۲۰ دستگاه ون جهت توسعه شبکه حمل و نقل عمومی شهر احمدآباد مستوفی هم در دستور کار شهرداری و سازمان حمل و نقل بار و مسافر نیز می باشد.
انتهای پیام/
حسین رشیدی
true
true
true
true