true
true
true
شهردار منطقه ۱۳ از احداث حدود ۷۰۰۰ مترطول مسیر ویژه دوچرخه سواری در اتوبان شهید دوران خبر داد و گفت: بحث ایمنی در مسیر دوچرخه سواران از اولویت های مدیریت شهری این منطقه است.
true
به گزارش ثمره نیوز به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه گفت: در راستای سیاست های مدیریت شهری در خصوص ایجاد زیرساخت های لازم برای استفاده حداکثری شهروندان از حمل و نقل پاک و لزوم تامین ایمنی تردد دوچرخه سواران و عابران پیاده، عملیات احداث مسیر دوچرخه سواری در منطقه اجرا شد.
وی افزود: فرهنگ سازی و جایگزینی حمل و نقل پاک به جای خودرو و ارتقاء سطح سلامت جامعه و شهروندان به خصوص در شرایط کنونی مبارزه با ویروس کرونا از اهم اهداف اجرای این طرح به شمار می رود.
رحمان زاده با اشاره به جزییات این اقدام اظهارداشت :عملیات احداث مسیرهای ویژه دوچرخه سواری با کارشناسی و مطالعات متعدد در این زمینه برای درنظر گرفتن ایمن ترین مسیر برای دوچرخه سواران در نظر گرفته می شود.
وی با بیان اینکه مسیر دوچرخه سواری واقع در اتوبان شهید دوران و قسمتی از بزرگراه شهید یاسینی در حال اجرا ست که طول این مسیر حدود ۷۰۰۰مترطول و عرض این مسیر ۱۲۰ تا ۱۵۰ سانتی متر می باشد، تصریح کرد :این مسیر از میدان شهید کلاهدوز آغاز و تا درب شرقی مترو شهید کلاهدوز ادامه دارد که بوسیله علایم جداکننده فیزیکی و نوشتاری طراحی و جانمایی شده است.
شهردار منطقه ۱۳ بازدید و بررسی روزانه مسیرهای دوچرخه سواری و حذف هر گونه زواید در این مسیرها را از اولویت های معاونت حمل و نقل و ترافیک برشمرد و ابراز امیدواری کرد با تکمیل این عملیات و استفاده بیشتر از دوچرخه به جای خودروهای شخصی، شهری سلامت و با آلودگی کمتر را شاهد باشیم.
true
true
true
true